10Nervi si lucrãri. Asa se poate descrie starea de spirit a conducãtorilor care tranziteazã drumul national 66 în zona Livezeni unde se construieste un hypermarket. Aici au loc lucrãri care prevãd realizarea unui sens giratoriu care va fluidiza traficul dupã deschiderea centrului comercial. Conducãtorii auto sunt nevoiti sã stea în coloanã, câteva minute, pentru cã circulatia se deruleazã pe câte un fir.

”Stãm si asteptãm. Peste tot sunt lucrãri, ce sã facem. Oricum când va fi gata si supermarketul si sensul giratoriu acesta va ajuta soferii pentru cã va fluidiza traficul în zonã. Asa cei care vor iesi de la cumpãrãturi nu vor fi nevoiti sã astepte”, a spus un sofer.

Magazinul Kaufland este cel mai mare supermarket din Valea Jiului, iar valoarea investitiei depãseste 6 milioane de euro.  Acesta este cel cu numãrul 6 din Municipiul Petrosani, iar termenul de predare al lucrãrilor este luna septembrie a acestui an.  În zona Livezeni, în apropierea General Trans, va fi construit un hypermarket de regim P+1.

Acesta va avea galerie comericalã, benzinãrie, zone tehnice, spatii de depozitare, constructii tehnico-edilitare. Proiectul mai prevede amenajarea unor spatii verzi, cu rol

decorativ si de marcare a traseelor majore de circulatie, precum si de delimitare opticã între categoriile de functiuni. Se vor asigura minim 5 la sutã spatii verzi exterioare.

Monika BACIU