7Scandal cu bãtãi si politie, în Cartierul Aeroport  din Petrosani. Doi tineri au ajuns bãtuti-mãr la Spitalul de Urgentã din Petrosani, în urma unui scandal, iar unul a fost la un pas de moarte.

Totul a pornit dupã mai pahare de bãuturã si o încãierare pe cinste. Politistii au fost alertati de vecini si acum fac cercetãri. Când au ajuns la fata locului, oamenii legii au gãsit doi bãrbati bãtuti, care zãceau pe jos. „Politia Municipiului Petrosani a fost sesizatã despre faptul cã în zona unui bloc situat pe strada Aviatorilor are loc un scandal.

La fata locului au fost identificate de cãtre politisti douã victime de sex masculin, iar în urma verificãrilor s-a stabilit cã acestia au 38 si 39 de ani si sunt din Petrosani. Cei doi au fost transportati la Spitalul  de Urgentã Petrosani pentru acordarea de îngrijiri medicale, unul dintre ei rãmânând internat”, a declarat Adriana Voinea, purtãtor de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Oamenii legii sustin cã au stabilit cã cei doi au fost agresati, în urma unui conflict spontan si dupã multe pahare cu alcool, pe care le-au bãut cu alti doi tineri din Petrosani. „În cauzã s-a întocmit dosar penal, din cercetãrile efectuate rezultând faptul cã cei doi suspecti i-au provocat unuia dintre bãrbati mai multe leziuni care – potrivit concluziilor medico-legale – i-au pus viata în primejdie. În urma probelor administrate în cauzã, fatã de învinuiti s-a luat mãsura retinerii pentru 24 de ore pentru sãvârsirea infractiunii de vãtãmare corporalã gravã, cei doi fiind prezentati în cursul zilei de ieri Judecãtoriei Petrosani, care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivã pentru 29 de zile”, a mai adãugat purtãtorul de cuvânt alIPJ Hunedoara. Cei doi au ajuns în Centrul de Retinere si Arest Preventiv al IPJ Hunedoara.

Diana Mitrache