Prime pentru functionarele din Vale

Criza, criza, dar doamnele stau la loc de cinste. Asta daca lucreaza la una din primariile din Valea Jiului care mai are si incasari. Trei din 5 primarii dau prime de 8 Martie, dupa 3 ani in care nu au fost bani si salariile angajatelor au fost diminuate.

Femeile care lucreaza in administratia locala a Vaii Jiului vor avea parte de un cadou de 8 martie. Ele ar urma sa primeasca, in functie de primaria la care sunt arondate, intre 130 si 150 de lei, ca prime de Ziua Internationala a Femeii. „Merita femeile sa fie astfel rasplatite, mai ales ca in ultimii trei ani nu am putut sa dam astfel de facilitati”, spune un consilier de la Petrila.

In aceasta saptamana, insa, urmeaza sa se stabileasca cu exactitate care vor fi cuantumurile ce le vor fi acordate doamnelor din administratie. Asta dupa ce consilierii locali vor vota proiectele aflate pe ordinea de zi in sedintele locale.

Singurii care spun ca nu vor da prime sunt cei de la Uricani si Aninoasa, unde nu au fost trecute pe ordinea de zi. „Poate vor primi flori, dar prime nu, ca nu am trecut asa ceva prin consiliul local”, spune un consilier de la Uricani. si la Aninoasa e criza si viceprimarul Mihaita Nistor sustine ca nu sunt bani pentru primele de 8 Martie.

Diana Mitrache

3 comentarii la „Prime pentru functionarele din Vale

 • 1 martie 2012 la 03:56
  Permalink

  Da, un gest frumos. Inca cateva voturi nu strica. Petrosaniul are bani, mai bine se ocupau sotii lor de ele.

  Răspunde
 • 2 martie 2012 la 08:20
  Permalink

  dar de ce nu si asistententelor personale a persoanelor cu handicap grav?si noi suntem tot femei si angajate a primariei!iarasi suntem discriminate ca si cu al 13-lea cand se acorda,dar la 25%taiere suntem angajate!oare ca va zice consiliul pt.discriminare pe care il voi sesiza daca nu vom primi si noi prime!

  Răspunde
 • 5 martie 2012 la 06:41
  Permalink

  asa e de ce nu se da si pentru asistenti persoanali ai persoanelor cu handicap.sintem tot angajatele primriei,si avem aceleasi drepturi pt.ca si la salar sa vazut acest lucru,ni sa taiat di salar ca la orice angajat,si pina la urma sintem tot femei.sa le fie rusine daca se intimpla acest lucru ca doamnele din primarie primesc si noi nu.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.