Hunedoara are viatã de noapte activa

7Municipiul Hunedoara este unul dintre cele mai active pe timp de noapte. Nu mai putin de 6 oameni sunt cercetati, dupã ce au fost prinsi noptea trecutã în flagrant în timp ce furau de pe unde apucau.

Pofta de dulciuri i-a dus la politie

Doi tineri, dintre care unulminor s-au ales cu dosare de cercetare penalã, din cauza poftei pentru dulciuri. Acestia au sustras 10 kg de prãjituri, dar au fost prinsi în flagrant.

Cei doi  tineri au crezut cã dau lovitura vietii lor la cofetãrie. Ei sunt din Hunedoara, iar în momentul când au vrut sã fure mai multe prãjituri, au fost prinsi de politisti. Evenimentil s-a petrecut duminicã spre luni, putin dupã miezul noptii. „În data de 05.08.2013, în jurul orei 02:25, politistii Biroului de Ordine Publicã Hunedoara i-au surprins în flagrant pe cei doi tineri., ambii din Hunedoara, imediat dupã ce au sustras 5 tãvi cu prãjituri asortate (10 kg.),  dintr-o vitrinã frigorificã aflatã pe terasa unei cofetãrii din Hunedoara. Prejudiciul a fost recuperat integral, în cauzã fiind întocmit dosar de cercetare penalã”, spune Adriana Voinea, purtãtor de cuvânt alIPJ Hunedoara.

Minor – hot de capace de masinã

Un copil de 17 ani din Hunedoara a furat nu mai putin de 8 capace de roti. Politistii l-au prins în fapt si asa au stabilit cã a fost ajutat de un alt tânãr. Ambii sunt acum cercetati pentru furt calificat.

Copilul a fost vãzut noaptea pe o stradã din Hunedoara, iar oamenii legii l-au oprit pentru a afla de unde are capacele de roti. Asa au aflat cã minorul abia le furase. „În data de 05.08.2013, la ora 02:30, politistii Biroului de Ordine Publicã Hunedoara au depistat  un copil de 17 ani, din Hunedoara, care avea asupra sa 8 capace de roti auto pe care, în urma verificãrilor, s-a stabilit cã le-a sustras în cursul noptii, împreunã cu un alt tânãr de 29 de ani, din Hunedoara, de la  5 autoturisme parcate în zona Teatru, Posta Veche si zona Gãrii din Hunedoara. Si în acest caz, prejudiciul a fost recuperat, cei doi suspecti fiind cercetati în stare de libertate sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat”, a adãugat purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Au intrat direct pe geam

Doi hoti au fost prinsi chiar în locuinta pe care încercau sã o jefuiascã. Ei au fost observati de un localnic din Hunedoara, care a sunat imediat la politie.  „În data de 04.08.2013, în jurul orei 05:00, o patrulã de ordine publicã din cadrul Politiei Municipiului Hunedoara a surprins în flagrant doi suspecti care se aflau într-o locuintã

situatã la parterul unui bloc de  pe strada Laminatorului. Prinderea în flagrant s-a realizat în urma unui apel telefonic prin care o persoanã a sesizat prin intermediul Serviciului de Urgentã 112 prezenta unor suspecti în zona respectivã. Politistii au întocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat pe numele celor doi suspecti,  ambii de  24 de ani, din Hunedoara, iar bunurile sustrase au fost recuperate si restituite pãrtii vãtãmate”, a conchis Adriana Voinea.

Diana MITRACHE

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.