PSD Petrosani pierde un membru de bazã

9Seful Circumscriptiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor din estul Vãii Jiului a decis sã pãrãseascã PSD Petrosani dupã sase ani în care a ocupat mai multe functii în organizatie. Doctorul Octavian Popescu si-a anuntat înscrierea în PNL Petrila.

Organizatia Municipalã a PSD Petrosani mai pierde un om cu notorietate, membru în Biroul Executiv al Organizatiei PSD Petrosani, dupã ce medicul Octavian Popescu a anuntat cã demisioneazã. Seful CSVSA Petrosani spune cã organizatia social-democratilor din Petrosani a intrat într-un con de umbrã si nu se mai regãseste în partid dupã ce mai multi oameni de valoare care aduceau un plus organizatiei au fost înlãturati. „Zilele acestea voi merge sã-mi achit si ultima cotizatie, vreau ca la plecare sã fim cu toate la zi pentru a nu-mi reprosa cineva ceva. Apoi le voi ura baftã pe viitor si le voi înmâna demisia. Locul meu nu mai este în PSD Petrosani, nu mã mai regãsesc acolo pentru cã organizatia este într-o permanentã stare de letargie. De când am intrat în PSD nu am cãutat functii, nu am cerut functii, am stat din convingere si am încercat sã-mi aduc contributia la acest partid”, a declarat Octavian Popescu. Acesta recunoaste cã a primit mai multe oferte de la alte organizatii de partid însã a ales sã se înscrie în PNL. „Am ales sã mã înscriu în PNL ca simplu membru. Voi depune cererea de adeziune la organizatia liberalã din Petrila, pentru cã am rãmas surprins plãcut de modul cum este condusã de presedintele Costel Avram. A fãcut într-un an de zile dintr-o organizatie fãrã prea mari pretentii una foarte activã si importantã pe esicherul politic din estul Vãii Jiului”, mai spune Popescu. Liderul PNL Petrila, Costel Avram, spune cã partidul este deschis oricãrei adeziuni care aduce valoare organizatiei.

Maximilian Gânju

3 comentarii la „PSD Petrosani pierde un membru de bazã

 • 30 iulie 2013 la 23:24
  Permalink

  Pesede nu a pierdut nimica,ci doar s-a eliberat un loc pt „un amic” fara notorietatea d-lui Popescu,care a ramas in aceiasi alianta politica.La viitoasrele alegeri planul este de 85 % din voturi in acest colegiu,chiar 90 % prin redistribuire.

  Răspunde
 • 31 iulie 2013 la 12:45
  Permalink

  din pacate psd pierde un om de valoare din putinii ramasi de cind din umbra partidul e condus de personaje no name

  Răspunde
 • 1 august 2013 la 08:24
  Permalink

  Mare pacat… Acum are posibilitatea sa se afirme… Poate face la PNL mai multi pureci , ca la Partiful Ecologist nu, la UNPR nu,PSD nu…. poate acolo sta mai mult.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.