10Una din firmele care executau lucrãri  în beneficiul Apa Serv a intrat în insolventã, iar acum beneficiarii cautã solutii. Se va lucra cu terti! Asta e solutia aplicatã pe moment. Nu mai pot fi continuate lucrãrile în Vestul Vãii Jiului. Una dintre firmele cu care Apa Serv are contract a intrat în faliment si acum beneficiarul lucrãrii cautã solutia optimã.

Asta pentru cã lucrãrile sunt în grafic si nu se pot amâna din motive ce tin de problemele financiare ale constructorului. „Legea insolventei nu mã obligã pe mine sã scot firma de la lucru. Am fãcut demersurile necesare cãtre administratorul judiciar sã îmi spunã dacã continuã sau nu lucrãrile cu SC Apa Serv VJ. Rãspunsul a fost ferm cã nu mai poate si de aceea am primit adresã de la Ministerul Fondurilor Euopene si Ministerul Mediului,prin care ni se spune clar, negru pe alb,cã putem continua cu tertii. În cazul Termogaz, vom lucra cu Hidroconstructia SA Bucuresti si miercuri ne întâlnim cu ei sã preia lucrãrile care sunt de executat.Asta pentru cã acest contract sã se finalizeze la termenul stabilit”, a declarat Costel Avram, directorul  SC Apa Serv Valea Jiului.

10-1SC Termogaz Company SA Hateg a semnat cu Apa Serv Valea Jiului SA un contract care va fi finalizat în anul 2015, dar de Hidroconstrctia Bucuresti. Contractul va fi semnat miercuri 31 iulie, ca act aditional.

Diana Mitrache