11O femeie de 39 din Petrosani, care a golit gentile angajatelor unui salon de înfrumusetare, a fost prinsã de politisti în urma unei razii. Actiunea politistilor din Petrosani s-a desfãsurat în cartierele Aeroport si Colonie, precum si în zona Livezeni.

Astfel, a fost identificatã Eva N., de 39 de ani, despre care politistii spun cã cã, în data de 23.07.2013, în timp ce se afla în incinta unui salon de înfrumusetare pentru a beneficia de servicii de manichiurã, profitând de neatentia angajatelor, a sustras din posetele acestora suma de 100 euro si 200 lei. Femeia este cercetatã sub aspectul sãvârsirii infractiunii de furt calificat.

Totodatã, a fost depistat si un bãiat de 16 ani, din Petrosani, pentru care era emisã de Judecãtoria Petrosani sentinta penalã prin care s-a dispus internarea sa în Centrul de Reeducare Buzias. Minorul a fost escortat si depus în Centrul de Reeducare Buzias.

„Politistii Birourilor Rutier si Investigarea Fraudelor au actionat pe linia respectãrii legalitãtii transportului de mãrfuri si persoane, fiind controlate peste 30 de autovehicule.

În urma verificãrilor efectuate au fost aplicate 15 sanctiuni contraventionale, în valoare totalã de 6.760 lei; pentru nerespectarea Codului, totodatã fiind retinute 2 permise de conducere retinute si 2 certificate de înmatriculare.  Politistii Biroului Ordine Publicã au aplicat 6 sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea normelor de convietuire socialã, a ordinii si linistii publice”, au precizat reprezentantii IPJ Hunedoara.

Totodatã, au fost depistati doi bãrbati care se sustrãgeau urmãririi penale, respectiv Adrian V., de 24 de ani, din Petrosani, cercetat sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de amenintare si loviri si alte violente, si Vasile L., de 31 de ani, din Petrosani, cercetat sub aspectul sãvârsirii infractiunii de abuz de încredere.

Carmen Cosman