Biroul Executiv Judetean al PRM Hunedoara, intrunit luni, 27 februarie 2012, in sedinta ordinara  pentru a analiza si aproba obiectivele electorale stabilite pentru alegerile locale din luna iunie 2012 si-a desemnat candidatii pentru functia de primar si de presedinte al Consiliului Judetean.

Totodata, Victor Leu a fost exclus din PRM cu votul unanim al membrilor Biroului Executiv Judetean al PRM Hunedoara. Singurul regret exprimat in cadrul sedintei a fost acela ca masura de excludere a lui Victor Leu din PRM nu s-a luat mai devreme. In alta ordine de idei,  Ioan Lupu a fost numit presedinte interimar al organizatiei PRM Hateg, iar

Mihai Irimie a fost numit presedinte interimar al organizatiei PRM Soimus.

In urma dezbaterilor, forul de conducere al Filialei Judetene a PRM Hunedoara a decis ca obiectivele principale ale PRM sa fie: obtimerea unui numar dublu de mandate de consilieri locali (fata de alegerile din 2008) si, de asemenea, dublarea numarului de consilieri judeteni.

Biroul Executiv Judetean al PRM Hunedoara a aprobat candidatura domnului Costel Avram la functia de presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara.

Biroul Executiv Judetean al PRM Hunedoara a aprobat candidaturile la functia de primar in urmatoarele localitati:

HUNEDOARA Mircea POPA

VULCAN Dorel SCHIOPU

ORASTIE Constantin STOICA

URICANI Daniel MORARU

PETRILA Emanuel ANDRONACHE

ANINOASA Maria GUDACU

SOIMUS Mihai IRIMIE

VATA DE JOS Simon VOICU

VALISOARA Ioan HUH

Presedintele PRM Hunedoara, Costel Avram, sustine ca pana la finalul saptamanii viitoare vor fi  definitivate candidaturile in toate localitatile din judet. Presedintele PRM Hunedoara,  Costel Avram, si-a exprimat optimismul in ceea ce priveste atingerea obiectivelor PRM la alegerile locale din 2012, beneficiind si de sprijinul conducerii centrale a partidului. In cadrul sedintei Comitetului Director al PRM ce a avutz loc la sfirsitul saptamanii trecute, presedintele Corneliu Vadim Tudor l-a asigurat pe liderul PRM Hunedoara de tot sprijinul, promitandu-i ca va fi prezent in campania electorala, in mod special in Valea Jiului.

Marius MITRACHE