C onflictele dintre membrii asociatiei umanitare Vis, speranta, realitate din Petrila va sunt cunoscute dintr-un numar anterior al cotidianului Cronica Vaii Jiului.

Acuze si dizolvare

Judecatorii de la Judecatoria Petrosani au admis cererea de dizolvare a asociatiei. Cererea a fost inaintata de vicepresedintele Asociatiei, Daniela Naghiu. In data de 23 februarie, judecatorii au admis cererea de dizolvare presedintele asociatiei, Catalin Titianu, o acuza pe Daniela Naghiu de faptul ca nu i-a prezentat anumite documente.

“In 19.01.2012 a avut loc adunarea generala la sala de sedinte a Spitalului de Urgenta Petrosani  a Asociatiei Vis, speranta, realitate cu sediu in Petrila.  La cererea mea ca membru fondator , presedinte si cel dintai organ de administrare si control al Asociatiei din Consiliul Director de prezentare a registrului de casa am cerut prezentarea bugetului de venituri si cheltuieli al Asociatiei si bilantul contabil de inchidere de an.

Am  fost refuzat si chiar am fost propus pentru excludere cea ce membrii inscrisi in Asociatie nu au fost de acord atunci”, declara presedintele Asociatiei, Catalin Titianu.

Mai mult, Catalin Titianu spune ca a investit banii personali pentru buna functionare a asociatiei, bani pe care nu i-a recuperat.

Vicepresedintele Asociatie, si totodata persoana care a avut initiativa de a infiinta o asociatie umanitara la Petrila, Daniela Naghiu, sustine ca ea a cerut dizolvarea asociatiei.

„Am cerut instantei dizolvarea asociatiei din cauza ca domnul Titianu profita de functia pe care o avea pentru problemele lui personale. Incerca sa atraga mila oamenilor spunand cine este. El spune ca a contribuit financiar insa nu e asa. In primul rand nu are acte doveditoare care sa ateste acest lucru, insa eu am”, declara Daniela Naghiu.

Asociatia Vis, speranta, realitate a luat fiinta in urma cu un an, timp in care reprezentantii acesteia au ajutat mai multe persoane diabetice.

Raul IRINOVICI