Cunoscuta vedetã TV Mihaela Rãdulescu a lansat, oficial, pe Internet o campanie de sustinere a lui Toma Coconea. Mihaela Rãdulescu a fost unul dintre oamenii care l-au sustinut în permanentã pe Tomi în cea mai dificilã competitie de andurantã, Red Bull X Alps.

Constientã de costurile pe care le implicã participarea la o competitie de acest nivel, de echipamentul necesar, precum si de antrenamentele ce implicã, de asemenea, costuri importante, Mihaela Rãdulescu – unul dintre cei mai înfocati si constanti sustinãtori ai lui Toma Coconea – vrea sã îl ajute în continuare. Aceasta a lansat “1 Fan Toma = 1 Euro pentru Toma!”. Pe numele campionului nostru au fost deschise douã conturi unde oricine poate dona un euro (sau mai multi), astfel încât Tomi sã îsi construiascã un buget de antrenamente cu care sa-si implineascã visul de a deveni cel mai bun din lume. Iatã si cele douã conturi: Toma Ioan Coconea; Raiffeisen Bank Cont EURO – RO08RZBR0000060003348592, iar pentru donatii în lei: BRD Petrosani RO84BRDE220SV36482282200.

„Putem intra în istorie ca cel mai frumos si eficient grup de fani, care-si ajutã REAL Eroul”, scrie Mihaela Rãdulescu pe pagina sa oficialã de pe o retea de socializare.

La editia din acest an a competitiei Red Bull X Alps, Toma Coconea s-a clasat pe un onorant loc 10, din 31 de concurenti.

5-1A parcurs în total – în zbor cu parapanta sau în alergare – 2.456 de kilometri de la Salzburg la Monte Carlo. A trecut de la temperaturi de – 10 grade, pe Mont Blanc, la aproape 30 în Monte Carlo, iar ultimii 140 de kilometri i-a parcurs alergând, fortând limitele umane.

La Red Bull X Alps 2011, Toma Coconea a reusit performanta de a iesi pe locul 2, dar visul sãu este sã câstige cea mai durã competitie de adventure din lume, însã are nevoie si echipament performant.

Carmen Cosman