Incep lucrarile la Centrul Civic al municipiului Petrosani. Administratia locala da asigurari ca lucrarile de constructie a centrului in zona de Nord a Petrosaniului, incep imediat ce vremea va permite. Una dintre cele mai ample lucrari de refacere a imaginii municipiului Petrosani intra in cateva zile in linie dreapta. Lucrarile la cel mai important obiectiv sunt gata de start, firma care se ocupa de schimbarea la fata a municipiului Petrosani, ACOMIN, este gata de lucru si doar zapada  cazuta in ultimul timp ii impiedica sa reporneasca lucrarile.

“Constructorul a dat asigurari ca va incepe lucrarile imediat ce se va topi zapada si timpul o va permite. Cel mai probabil in luna martie incep sa construiasca din nou”, a declarat Nicu Tasca, purtator de cuvant al primariei Petrosani

Proiectul, denumit “Reabilitare zona pietonala si a parcurilor in centrul municipiului Petrosani”, are valoarea de peste 3,2 mili-oane de lei si in ansamblu, include amenajarea de parcari, a mai multor zone pietonale si parcuri dotate cu iluminat ornamental, pavaj special de piatra, dar si reabilitarea zonei de agrement de la Bradet.

Diana Mitrache