7Simota va rãmâne fãrã 11 autovehicule. INSOLVENT CONSULT SPRL, lichidator judiciar al SC ATOMIS INTERNATIONAL PROD SRL organizeazã licitatie publicã sãptãmâna viitoare pentru vânzarea unor mijloace de transport. Este vorba de 11 auovehicule a cãror valoare totalã se ridicã la suma de 154.756 de lei. Acesta este pretul de pornire a autovehiculelor.

Pretul de pornire a licitatiei nu include TVA care va fi aplicat la facturare. Garantia de participare la licitatie este de 10% din pretul de pornire.

Alin Simota a fost cunoscut multã vreme drept noul baron de Valea Jiului, prin prisma firmelor pe care le-a patronat si prin care a reusit de-a lungul timpului sã dezvolte afaceri profitabile pentru propriul buzunar dupã ce s-a asociat cu oameni influenti din diverse sfere de activitate si a câstigat contracte grase cu companiile din sectorul energetic sau cu statul, în general.

De la mãrire la decãdere nu a fost însã decât un pas, iar firmele sale au intrat, rând pe rând, în insolventã, pentru ca bomboana de pe coliva afacerilor sale sã fie retinerea lui de cãtre DIICOT.

Monika BACIU