Record pentru un club sportiv – trei cupe ale României, la Comexim R Lupeni

”Echipa de aur” a fotbal-tenisului românesc, sportivii de la Clubul Sportiv Comexim R Lupeni, antrenati de Dima Drumcea, s-au întors de la concursul national Cupa României, care a avut loc la Mamaia, cu toate cele trei cupe puse în joc pe sectiuni – senioare, juniori si mixt.

Miercuri, sportivii Clubului Comexim R Lupeni, sectia fotbal tenis, s-au întors de la Mamaia unde s-a  disputat Cupa României pe trei sectiuni. Sportivii antrenati de Dima Drumcea au participat la toate cele trei sectiuni spulberând sansele celorlalti competitori. ”Am câstigat cupa la senioare, la juniori si la mixt, toate cele trei  cupe au fost pe echipe si este pentru prima oarã când un club câstigã toate cele trei cupe ale României” – a declarat antrenorul Drumcea.

”La senioare si juniori masculin au participat câte patru echipe, practic cele care au reusit calificarea în aceastã fazã, respectiv la senioare Fotbal-tenis Cluj, Viitorul Alexandria,

Cobra-Topaz Bucuresti si Comexim R Lupeni, iar la juniori au fost TEngo Salonta, Viitorul Alexandria , Victory Cluj si Comexim R Lupeni. Competitia a durat patru zile deoarece a fost si etapa de campionat cu nr. 3 – la juniori si nr.4 – la senioare.

Trebuie sã mentionez cã si în campionatul national, echipele noastre de senioare si juniori sunt lideri autoritari! La seniori si echipe mixte au fost foarte multi participanti, deoarece la seniori a fost o competitie deschisã tuturor. S-au înscris în jur de 20 de echipe. Suntem fericiti cã am câstigat si la echipe mixte în fata unor  jucatori cu experientã internationalã mult mai bogatã decât juniorii nostri.

La senioare, echipa Comexim R a fost formatã din multipla campionã mondialã Anamaria Gherghel, Ana Maria Rizescu,Letitia Bivolaru, Alecsandra Ganu, Mãdãlina Tarcan si Mariana Lica.

La juniori, au fost în teren, de asemenea multiplu campion mondial, Stoenicã Marius, Daniel Popovici, Rãzvan Vornicu, Lica David si Bob Bogdan.

La echipe mixte au format echipa câstigãtoare Anamaria Gheghel, Ana Maria Rizescu, Letitia Bivolaru, Stoenicã Marius, Purice Lucian si Gherghel Adrian.

Anul trecut, am câstigat de asemenea la senioare si juniori, dar am pierdut finala la mixt, iar pe podium am fost de fiecare datã. Am mai câstigat în ultimii sase ani Cupa României la senioare, iar la juniori am mai pierdut uneori. Important este cã acum este al doilea an consecutiv când câstigãm si la fete, si la bãieti si, sigur, în campionatul national vrem sã câstigãm pe echipe, la fete si bãieti, plus cel putin sase titluri din cele opt existente, pe probe!

În octombrie avem campionatul european din Elvetia si sper cã în echipele României sã-si gãseascã câte un loc si câtiva sportivi de la Comexim R Lupeni, ca Anamaria Gherghel, Ana Maria Rizescu, Letitia Bivolaru , Stoenicã Marius, Popovici Daniel, Vornicu Rãzvan si Lucian Purice.

Valoarea lor îi recomandã ca titulari la lotul national si sperãm ca toti sã fie sãnãtosi, sã poatã cuceri cât mai multe medalii de aur la Europene si poate reusim sã aducem, ca anul trecut, când sportivii nostri au cucerit opt medalii de aur la Campionatul Mondial. Sunt convins cã va fi posibil, dacã vom fi sãnãtosi!” – a povestit, cu mândria lucrului foarte

bine fãcut, Dima Drumcea, atrenorul ”echipei de aur” a fotbal-tenisului românesc de la Lupeni.

Ileana Firtulescu

Un comentariu la „Record pentru un club sportiv – trei cupe ale României, la Comexim R Lupeni

  • 18 iulie 2013 la 23:03
    Permalink

    Bravo nea Didi si echipei pe care o conduci,pacat ca traiti in ROMANIA, in alta parte erati primiti de autoritatile locale cu surle si focuri de artificii si aveati tot ce va doriti.Pacat ca dl primar nu stie sa aprecieze efortul si munca depusa de acesti oameni minunati.TOT RESPECTUL PTR CAMPIONI!!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.