Contractul dintre Primãria Petrosani si U. Craiova este în vigoare

8Echipa de fotbal Universitatea Craiova a fost de accord cu conditiile impuse de Primãria Petrosani pentru disputarea meciurilor pe stadionul Jiul. Contractul a fost semnat vineri si a intrat în vigoare ieri, 15 iulie.

Contract semnat

Universitatea Craiova, echipa lui Adrian Mititelul, nu renuntã la ideea de a veni la Petrosani sã joace meciurile din campionat. Contractul a fost semnat la sfârsitul sãptãmânii trecute, iar primãria Petrosani urmeazã sã primeascã un grafic al meciurilor. “Eu am informatia cã vor sã vinã si vineri am primit si contractul semnat de ei, contract care a intrat în vigoare astãzi, ( ieri )15 iulie  si nu stiu de alte discutii pe care sã le fi purtat cu vreo altã municipalitate. Ei, oricum trebuie sã joace undeva, pentru cã terenul  Ion Oblemenco este predat CNI-ului pentru reparatii, existã un proiect de modernizare. Primul meci va avea loc atunci când va începe campionatul în divizia B si au spus cã ne vor anunta cu o sãptãmânã înainte de a începe. Trebuie sã ne dea graficul disputãrii jocurilor”, ne-a declarat Marian Popescu, director executiv Primãria Petrosani.

Vin bani la Club!

Cât îi priveste pe oficialii Jiului, presedintele George Boboc s8-1pune cã venirea la Perosani a Universitãtii Craiova este un lucru foarte bun pentru activitatea sportivã din Valea Jiului, dar mai ales pentru situatia financiarã a clubului din luncã.  “Este un lucru foarte bun tinând cont de situatia financiarã a clubului. Noi momentan avem spirjinul factorilor locali, respectiv al primãriei, dar trebuie sã facem si rost de bani. Contractul pe care l-am încheiat cu Universitatea Craiova este unul bun si pot sã spun si probabil vor veni si alti factori care vor aduce bani ”, ne-a declarat George Boboc, presedintele Clubului Jiul.

Primãria Petrosani va închiria stadionul Jiul echipei de fotbal Universitatea Craiova pentru suma de 1000 de euro pentru fiecare meci oficial, 500 pentru cele amicale plus TVA, dar si o cotã de 25% din încasãri.

Simota si-a dat acordul din închisoare

7-1În ceea ce-l priveste pe cel cãruia îi apartine Clubul de fotbal Jiul Petrosani si care este de altfel si titularul contractului de cesiune pentru baza sportivã din luncã, Alin Simota, el si-a dat acceptul din închisoare pentru ca Universitatea Craiova sã joace pe terenul de la Petrosani.

Luiza Andronache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.