GTS Company se va ocupa mai departe de servirea hranei calde pentru ortacii din Valea Jiului angajati la Societatea nationalã a Huilei. Asta dupã o licitatie pe muchie de cutit, care a stârnit interesul firmelor de profil si nu numai.

Aproape 7 milioane de lei noi va plãti Societatea Nationalã a Huilei Petrosani pentru serviciile de preparare si servire a mesei calde pentru personalul cu activitate de subteran  angajat la Exploatarea Huilei Lonea, EH Livezeni, EH Vulcan si EH Lupeni.

Licitatia a avut loc la finele sãptãmânii trecute, la sediul SNH, iar GTS Company SRL Aninoasa a fost declaratã câstigãtoare, cu oferta de 6.926.224 lei. Pentru acesti bani, câstigãtorul licitatiei trebuie sã prepare si sã serveascã la cantinele miniere fix 2863 de meniuri/ zi, solicitate prin fisa tehnicã. Durata contractului este de 7 luni, începând de la data atribuirii lui. Aceeasi licitatie sau, mai ales, suma pusã la bãtaie, a stârnit interesul direct al unei societãti din Bucuresti, specializatã, spun cunoscãtorii, mai ales în servicii de catering. Cum minerii nu pot mânca „din caserolã”, iar firma nu avea sediu în Valea Jiului unde sã prepare hrana caldã, solutia a fost o baracã de la intrarea în Mina Petrila. Reprezentantii societãtii bucurestene au primit din partea administratiei locale din Petrila un acord de folosire a acelei locatii, cu care au reusit sã se înscrie în licitatie. Nu a  fost, însã, suficient pentru a si câstiga selectia de oferte organizatã de SNH.

De precizat cã GTS Company s-a ocupat si pânã acum de prepararea si servirea hranei calde pentru ortacii din Valea Jiului.

Carmen Cosman