9Somatii pentru proprietarii de autoturisme care si-au abandonat masinile pe domeniul public. Administratia localã de la Petrila vrea sã valorifice domeniul public, iar pentru asta a trecut la somarea persoanelor care si-au abandonat autoturismele pe domeniul public al orasului. Pânã în prezent 20 de autovehicule au fost indentificate cã au fost ”uitate” pe strãzile orasului fãrã ca proprietarii acestora sã le miste.

”Avem o hotãrâre de consiliu local pentru a fi ridicate, noi am început sã trimitem adrese si somatii pentru cei care le au abandonate pe zona verde si dupã expirarea termenelor la fiecare în parte se va trece la ridicarea lor si vor fi duse la sediul Edil din Lonea.

Nu sunt foarte multe, aproximativ 20 de masini în tot orasul, dar trebuie clarificate si aceste lucruri”, a spus edilul din Petrila, Ilie Pãducel.

Proprietarii care au recurs la aceste mãsuri de a-si abanona bunurile pe strãzile din localitate vor fi amendati, iar cei care nu sunt identificati vor rãmâne fãrã masini.

Monika BACIU