11E caniculã, iar zeci de tineri cautã sã se distreze, cã tot a venit vremea vacantei. O oazã de bunã-dispozitie, cu muzicã si un mod plãcut de a petrece o zi toridã, gãsim la strad, în Cartierul Aerooport, acolo unde locurile de parcare se umplu de dimineatã, iar sezlongurile se ocupã, la fel, de la primele ore.

La Petrosani, complexul acvatic din Cartierul Aeroport e aslaltat pur si simplu de tineri, care abia au asteptat zilele calde.

Apa e numai bunã, muzica pe placul tuturor, iar mâncarea „ca la mama acasã”. Asa spun toti cei care vin aici la baie si plajã. „E foarte bine aici si ne bronzãm, pânã ce vom pleca la mare”, a declarat unul dintre tinerii veniti la strand. „E foarte bine aici si apa caldã. Soare, umbrele, fete frumoase. Ce altceva mai vrem?”, spune altul, în timp ce angajatii complexului ne confirmã cã distractia e gustatã de multã lume. „Nu mai avem decât câteva sezlonguri libere si asta din când în când, când se mai elibereazã, pentru cã unii vin si altii pleacã.

11-1Vin multi si în week-end sunt tineri care preferã sã stea si pe prosoape, doar sã intre sã facã o baie”, spun cei de la strand. Vremea este numai bunã, iar vacanta bate la usã, asa cã toti sunt asteptati la ªtrandul 3D Aqua pentru o baie bunã, plajã si distractie.

Diana Mitrache