Rezultate finale la Mina Lupeni. Desi au fost depuse peste 40 de contestatii, rezultatele în urma concursului de angajare pentru cele 60 de posturi de la mina Lupeni au rãmas neschimbate.

”Au rãmas valabile cele afisate anterior pentru cã în urma contestatilor nu au fost modificãri. Au fost depuse 43 de contestatii, 22 au fost în fata comisiei, s-au analizat contestatiile lor, iar lista a rãmas aceeasi”, a declarat Diana Dãnciulesc, inginer salarizare în cadrul Minei Lupeni.

Dupã aceastã etapã, cele 60 de persoane selectate în vederea angajãrii vor trece printr-o perioadã de instructaj, urmând a li se încheia contractele de muncã pentru o perioadã determinatã.

3-1”Începând cu data de 25 se va începe instructajul. Astãzi au venit o mare parte dintre ei si li s-a zis ce acte au nevoie, au fost trimisi sã-si facã examenul medical si li s-a comunicat si celelalte acte de care au nevoie si urmeazã cã din 25 sã înceapã instructajul. Cazierul judiciar, vizitã medicalã, trebuie sã meargã la somaj pentru a primi repartitia si buletinul de identitate”, a mai spus sursa citatã.

Pentru cele 60 de posturi de la Mina Lupeni au concurat 500 de candidati. Acestia au trebuit sã sustinã si o probã practicã, iar departajarea concurentilor s-a realizat dupã mai multe analize ale dosarului. Printre criteriile de selectie a contat si domiciliul, care pentru cei din Lupeni a reprezentat un avantaj.

Monika BACIU