7Politistul din municipiul Vulcan are un nou termen de judecatã în dosarul în care este acuzat de act sexual cu un minor. Sucilã aflã astãzi-luni si solutia la cererea sa de recuzare a instantei pe care a fãcut-o la ultimul termen de judecatã.

Judecata în dosarul ofiterului de politie din Vulcan, acuzat cã a întretinut relatii sexuale cu fiul minor al fostului viceprimar din localitate, este departe de a se  încheia.

Amânãrile au fost aproape succesive dupã ce judecãtorul care avea repartizat dosarul spre judecare s-a pensionat, iar ceilalti presedinti de sedinte deja se pronuntaserã în cauzã si au considerat cã nu pot judeca obiectiv.

În cele din urmã cauza politistului a ajuns la un magistrat de la Judecãtoria Petrosani pentru solutionare, însã prin apãrãtorul sãu, Sucilã a cerut recuzarea instantei. Solutia la cererea de recuzare ar urma sã fie datã la termenul de astãzi-luni.

Totodatã, la acest termen au fost citati si fiul si fiica fostului viceprimar al Vulcanului, dar si sotul acesteia care ar fi fost prejudiciat de Sucilã. Politistul este judecat în douã dosare penale, unul în care este acuzat de act sexual cu un minor, corupere sexualã si furt iar în celalalt-disjuns din primul – de pornografie infantilã.

7-1Procurorii sustin cã politistul a întretinut, în repetate rânduri, raporturi sexuale cu un minor de 16 ani. Sora adolescentului i-ar fi fost complice, iar la dosar a fost adãugatã si acuzatia de furt dupã ce a sustras din casa familiei suma de 500 de euro. Adrian Sucilã s-a declarat nevinovat si are interdictia de a pãrãsi localitatea de domiciliu pe perioada judecatei.

Maximilian Gânju