11Pentru prima datã de la finalizarea lucrãrilor de reamenajare a spatiului de agrement de la Brãdet, câtiva tineri cu initiativã au gãsit o primã modalitate de a pune si mai mult în valoare locul. Au gândit ideea si, gratie potentialului pe care îl are zona, reprezentantii unei firme de organizat nunti au creat un decor de basm.

Între copaci, pe pietrele cubice, au  montat câteva scaune, în decorul natural si i-a ajutat si vremea care s-a încãlzit mult si nu a mai plouat. Nuntasii au fost primiti pe scaune elegante, iar mirii au intrat pe o poartã din flori, montatã pe o micã scenã improvizatã în pãdure. Scena a atras privirile celor care au urcat la Brãdet sâmbãtã dupã-amiazã. „E chiar frumos! Nu am mai vãzut la noi asa ceva. E ca în filme”, au afirmat cei care priveau de pe margine si care chiar au aplaudat, dupã ce mirii au spus DA, în cadrul ceremoniei oficiatã de viceprimarul municipiului Petrosani, Dorina Nitã.

Mai mult, atât mirele cât si mireasa au fost adusi sus la munte, cu douã masini diferite: a lui care avea pe capotã un joben imens, iar a miresei o diademã de printesã.

11-1Zona de agrement se aflã la distanta de 1 km de centrul municipiului Petrosani si, pânã de curând acolo era o zonã uitatã de toatã de lumea. Dupã reamenajarea spatiului, Brãdetul a redevenit interesant, iar primul eveniment de amploare a fost aceastã nuntã în decorul natural.

Diana Mitrache