Ar putea rãmâne, din nou, fãrã apã din cauza restantelor. Este vorba despre spitalul din municipiul Vulcan care la ora actualã are datorii în valoare de peste 40.000 de lei, dar nici conducerea spitalului si nici administratia localã de la Vulcan nu par a fi interesate în a-si respecta angajamentele deja fãcute cu cei de la SC ApaServ Valea Jiului.

”Spitalul din Vulcan are o facturã neplãtite de aproximativ 400-500 de milioane. Factura lor curentã este de 80 de milioane de lei pe lunã dar nu-si prea respecta angajamentele fãcute desi am tot avut discutii si cu conducerea spitalului dar si cu administratia de la Vulcan” a declarat Florin Donisa director tehnic SC ApaServ Valea Jiului.

2-1În cazul în care aceste datorii nu vor fi achitate spitalul risca sã rãmânã fãrã apã pentru cã aceasta mãsurã este ultima si cea mai drasticã în recuperarea acestei sume de bani. ”Noi încercãm sã ne recuperãm datoriile prin toate cãile posibile” a mai spus sursa citatã.

În cazul spitalului de la Vulcan reprezentantii SC Apa Serv Valea Jiului spun nu este pentru prima datã când se afla în acesta situatie, dar dacã nu îsi vor recupera sumele de bani restante pe care aceastã institutie o are fatã de furnizorul de apã atunci singurul lucru pe care îl pot face este sã debranseze spitalul de la reteaua de apã.

Monika BACIU