A trecut mai mult de un an si vinovatul n-a fost prins

9Fapta s-a petrecut în 2012 si nici pânã acum n-au fost prinsi autorii care au distrus autoturismul unui fost director din Primãria Petrosani. Atacul de tip mafiot a avut scopul de a-l intimida pe directorul municipalitãtii.

În februarie 2012, persoane necunoscute, ziua în amiaza mare, au tãbãrât pe autoturismul directorului executiv al  Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public si Privat Petrosani, Lucian Dragomir. Desi ar fi existat martori, dosarul penal a rãmas cu autor necunoscut chiar dacã a trecut mai bine de un an de zile de la comiterea faptei. Totodatã, cel putin în prima fazã a anchetei, politistii au concluzionat cã gemurile masinii au fost sparte cu o piatrã, desi se vorbea de indivizi înarmati cu bâte care ar fi coborât dintr-o masinã au spart geamurile si apoi s-au fãcut nevãzuti.

9-1Autoturismul devastat este un Audi A6, fabricat în 2006, care anterior a apartinut unui procuror al Parchetului de pe lângã Judecãtoria Petrosani. Astfel, s-a luat în calcul chiar si posibilitatea ca tinta sã fi fost tocmai procurorul, însã ipoteza nu s-a confirmat. Tinta a fost chiar seful SPADPP, iar actiunea a avut rolul de a-l intimida. Paguba cu reparatia masinii s-a ridicat la circa 5 mii de lei.

Maximilian Gânju

Un comentariu la „A trecut mai mult de un an si vinovatul n-a fost prins

  • 17 iunie 2013 la 17:20
    Permalink

    la cite mizerii si inselatorii a facut dragomir el ar trebui putin cercetat de DNA

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.