9Baza de agrement de la Lupeni, cel mai mare si mai modern loc de relaxare si de distractie din Valea Jiului se deschide în aceastã sãptãmânã, mai exact joi. Proprietarul bazei de agremenet, Emil Pãrãu sustine cã au fost pregãtiti si pânã acum sã dea drumul la distractie, dar vremea nu a fost tocmai bunã.

“Noi suntem pregãtiti si în functie de vreme la sfârsitul acestei sãptãmâni vom deschide complexul. Preturile sunt la fel ca si anul trecut, dar pentru ca cei care vor veni aici sã fie cât mai multumti am pregãtit o serie de surprize”, spune Emil Pãrãu.

Anul acesta oferta este extrem de generoasã si diversificatã pe parcursul unei zile, cu  reduceri pe parcursul zilei pentru cã zona este una sãracã si oamenii sã îsi poatã permite sã vinã cu copiii la strand. “Avem cele mai mici preturi atât la intrare cât si la mâncare si bãuturã. Tarifele sunt stabilite în functie de zona în care trãim, pentru ca oamenii de aici sã poatã sã vinã si sã se simtã bine. Pot sã vã spun cã am reusit aici, la Lupeni, sã facem o bazã de agrement care sã ofere conditii la fel ca si în afara României, dar cu preturi mici pentru toate buzunarele”, spune Pãrãu. Baza de agrement se întinde pe câteva hectare, cuprinde douã bazine de înot, un teren de volei, un loc de joacã pentru copii, dusuri, dar si un loc unde se pot organiza spectacole, douã terase suspendate de câteva sute de locuri, 50 de cabine, un cabinet de masaj si un altul medical.

9-1Dimensiunile bazinului mare sunt 50m/20m si o adâncime ce porneste de la 1,40m pânã la 1,90m, în timp ce bazinul pentru copii este de 8m/20m si o adâncime de la 80cm la 1,20m.

Intrarea în baza de agrement se face pe bazã de cartele electronice, dar si cu bilete, iar în timpul sãptãmânii costul este de 8 lei pentru copii si 12 lei pentru adulti.

În week-end o intrare este de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti.

Cei care doresc au posibilitatea de a-si face abonamente de 10 intrãri a cãror pret este de 60 lei pentru copii si 100 de lei pentru adulti.

Baza de agrement de la Lupeni a fost inaugurata în anul 2009, în urma unui parteneriat public-privat, valoarea investitie fiind de 300.000 de euro. Încã de la inaugurare, baza de agrement a devenit un loc extrem de cãutat si iubit de miile de locuitori ai Vãii Jiului, care au gãsit aici un loc de relaxare si de petrecerea timpului liber într-un mod foarte plãcut.

Baza de agrement este deservitã de 20 de persoane, este deschisã pânã noaptea târziu fiind dotatã cu nocturnã si vine ca o alternativã pentru statiunea

montanã Straja.

Marius MITRACHE