SAMSUNGUn bãrbat de 65 de ani din Petrosani a fost gãsit marti seara fãrã viatã în locuinta sa. Omul avea mai multe probleme de sãnãtate si, când au ajuns pompierii la el era deja mort.

Potrivit celor de la ISU, omul a fost gãsit fãrã suflare în locuinta sa din Cartierul Colonie al municipiului Petrosani. El zãcea fãrã viatã în mijlocul casei si, în cãdere, a reusit sã tragã dupã el si mobila din camerã. Când au ajuns pompierii, nu au mai putut decât sã constate decesul. „Noi am fost sesizati printr-un apel la 112 de cãtre vecinii care nu l-au mai vãzut. Bãrbatul avea 65 de ani si locuia singur în casa de pe strada Cuza Vodã din Petrosani. Noi ne-am deplasat la fata locului cu un echipaj de descarcerare si unul de prim ajutor, dar nu am constatat decât decesul omului”, spune Adrian Avram, comandantul Detasamentului de Pompieri din Petrosani.

Politia a sosit imediat la fata locului, însã, exclud orice variantã de comitere a vreunei fapte penale. „Un echipaj de politia din Petrosani a ajuns imediat la fata locului, dar nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei fapte cu caracter penal. Cel mai probabil omul a murtit din cauza afectiunilor de sãnãtate  de care suferea, pentru cã am înteles cã era bolnav”, spune Bogdan Nitu, purtãtor de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Trupul neînsufletit al bãrbatului a fost preluat de serviciul de medicinã legalã si transportat la Spitalul de Urgentã din Petrosani, unde legistii vor stabili cu exactitate cauza mortii.

Diana MITRACHE