5Competitiile sportive au dat ieri  startul  editiei cu numãrul XII a Zilelor Municipiului Petrosani. Însã, deschiderea oficialã va avea loc astãzi, la sala de marmurã a primãriei.“Festivitatea de deschidere oficialã va avea loc la ora 17:00, atunci când vom premia mai multi copii si vom înmâna medaliile Pro Urbe pe care le avem deja pregãtite pentru câteva persoane”, ne-a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul Municipiului Petrosani.

De altfel, în programul spectacolelor în aer liber de vineri si sâmbãtã, a apãrut o modificare. “Avem o micã schimbare care nu tine de noi si nici de firma care asigurã participarea artistilor. Este vorba de CRBL, care  nu mai poate sã participe sâmbãtã pentru cã are un alt program, dar va fi prezent la Petrosani vineri. Sâmbãtã, în schimb, vom avea o formatie în plus, respectiv Alb si Negru”, mai  a declarat Tiberiu Iacob Ridzi.5-1

Traficul rutier din zona Jiul Shopping Center si pânã la Teatrul Dramatic ID Sîrbu a fost restrictionat  încã de miericuri.

De joi s-a început si montarea scenei pe care vineri vor urca artisti precum Petrica Miulescu Irimica, Claudia Ionas, Ionut Dolanescu , Angela Rusu si CRBL, iar sâmbãtã Anda Adam, trupa Hara, Silvie si trupa Alb-Negru.

Primarul general al Municipiului Chisinãu Dorin Chirtoacã la felicitat pe primarul municipiul Petrosani Tiberiu Iacob Ridzi cu ocazia zilelor municipiului Petrosani

dorindu-i ”prosperitate si mult succes în activitatea pe care o desfãsurati”.

Luiza Andronache