Sansa la fericire / Un comisar de la IPJ Hunedoara este decis sã-l adopte pe micutul aruncat în tomberon

Cazul nou – nãscutului aruncat în tomberonul de gunoi de cea care i-a dat viatã i-a impresionat pe toti cei care i-au aflat incredibila poveste. Iar unul dintre politistii hunedoreni, socat de cele întâmplate, vrea sã-l adopte si sã-i dea sansa la o viatã normalã.

S-a nãscut fãrã noroc, dar, în doar câteva ore, sansa i-a surâs. Bãietelul aruncat în tomberon înfãsurat doar în câteva cârpe pline de sânge l-a impresionat atât de tare pe comisarul Florin Bolosin din cadrul IPJ Hunedoara încât s-a decis sã-l adopte. S-a consultat cu sotia lui si, împreunã, au decis sã-l aducã în casa lor. „Azi dimineatã, am vorbit cu colegul meu Bogdan Nitu, care mi-a povestit despre ce s-a întâmplat. În acel moment am spus cã nu este posibil sã ne aruncãm copiii asa, la gunoi, si am decis, împreunã cu sotia mea, sã îl înfiem”, a  declarat Florin Bolosin. Si, deja s-a luat legãtura cu reprezentantii Directiei de Protectie a Copilului Hunedoara pentru demararea demersurilor legale privind adoptia, dupã finalizarea anchetei.

Familia Bolosin mai are acasã trei copii, dintre care doi sunt tot înfiati. Este vorba despre Ana – Maria, de 11 ani, Tudor – de 8 ani, la care se adaugã copilul natural al celor doi, micutul Iosif, de 3 ani. Pe Ana – Maria au luat-o de la spitalul din Hunedoara pe când avea doar un an si sapte luni. Fata a fost abandonatã într-un alt spital, din Arad si nu se stie cine îi sunt pãrintii. La fel a fost si cu Tudor, pe care l-a luat tot din spitalul de la Hunedoara, pe când avea doar trei sãptãmâni. Comisarul Florin Bolosin îsi doreste sã-i ofere micutului de al Petrosani sansa la o viatã fericitã si spune cã îi va creste pe toti fãrã probleme, cu ajutorul lui Dumnezeu.

Carmen Cosman

3 comentarii la „Sansa la fericire / Un comisar de la IPJ Hunedoara este decis sã-l adopte pe micutul aruncat în tomberon

 • 25 mai 2013 la 14:23
  Permalink

  Da este ocupat cu anchetele de la bcr cu functionari corupti sa tipe la martori nau ei timp de femei intradevar stiu ce inseamna,copi se iau din flori acum

  Răspunde
 • 25 mai 2013 la 14:24
  Permalink

  Sa trimita citai incomplete sa da femei nau timp va dati seama

  Răspunde
 • 1 iunie 2013 la 10:06
  Permalink

  …………

  Am onoarea s? v? salut domnu Bolosin!

  Ave?i tot respectul meu!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.