9Un sofer de la firma de salubritate a Primãriei Petrila a zburat pur si simplu din masina pe care o conducea dupã ce un alt autoturism l-a izbit puternic din spate. Desi masinile au fost avariate serios, ambii soferi au scãpat cu viatã.

Accidentul rutier a avut loc în zona cartierului Lonea din Petrila, marti noapte, iar soferul firmei de salubritate Edil Urban conducea o Dacia Papuc si a virat brusc pentru a intra pe o strãdutã, fãrã sã se asigure. Din spate un alt autoturism Audi care intrase deja în depãsire l-a izbit în plin. În urma impactului soferul primãriei a zburat pur si simplu din masina care s-a rotit de mai multe ori pe asfalt.

„A fost vorba de o tamponare între douã autovehicule, o neacordare de prioritate. Lovitura a fost din spate si Dacia Papuc de la fostul Termoprest s-a învârtit în mijlocul

drumului si pe sofer l-a aruncat afarã din masinã. Conducãtorul este sub supraveghere medicalã, a suferit contuzii dar accidentul este catalogat ca fiind usor. Colegii mei fac cercetãri în cauzã, însã din primele verificãri este vorba de o neacordare de prioritate. Ambele autovehiculele au fost avariate”, a declarat, Ovidiu Zaharia, seful Politiei Petrila. Practic, autoturismul firmei Primãriei Petrila a fost distrus si este foarte probabil sã ajungã la fier vechi.

Maximilian GÂNJU