Perioada de suspendare din PSD a fostului viceprimar al Vulcanului, Angela Stoica, a  expirat, astfel cã se poate considera cã aceasta s-a reîntors în politicã. Ca sustinãtor al partidului, pentru cã, spune Stoica, deocamdatã nimeni nu a invitat-o la nicio sedintã.

Angela Stoica a recunoscut, în premierã, întelegerea pe care a avut-o, la Bucuresti, cu Liviu Dragnea. Conform pactului de anul trecut, când Angela Stoica si Gheorghe Ile au trecut de la PDL la PSD, dacã reusea sã scoatã 12 consilieri locali din partea PSD, ca urmare a actiunilor din campania electroalã, Angela Stoica ar fi urmat sã preia  sefia PSD la nivel local.

Numai cã, în data de 4 iulie, la scurt timp dupã alegerile locale, a izbucnit scandalul cu tentã sexualã în care sunt implicati direct cei doi copii ai fostului viceprimar, iar întelegerea a cãzut. Iar în luna octombrie, din cauza presiunii imense, a demisionat din functia de viceprimar, dupã ce ani de zile a fost al doilea om în administratia publicã din Vulcan si s-a suspendat pe 6 luni din partid Fostul viceprimar al Vulcanului a motivat cã vrea doar sã-si protejeze copiii, respectiv pe fiul sãu minor pe care l-ar fi corput sexual politistul Adrian Sucilã, si pe fiica sa judecatã pentru complicitate în dosarul lui Sucilã, transformati în „adevãrate tinte vii”.

În plus,, Angela Stoica este cercetatã, la rândul sãu, într-un dosar penal, aflat pe masa de lucru a procurorilor de la Parchetul de pe lângã Tribunalul Hunedoara, pentru favorizarea infractorului, pe motiv cã ar fi refuzat sã dea declaratii în legãturã cu cazul Sucilã în care este implicatã fiica sa, dar deocamdatã în acest dosar nu s-a mai fãcut niciun pas.

Acum, Angela Stoica anuntã cã se va întoarce în politicã si se gândeste chiar sã candideze, nu neapãrat al Vulcan, dupã ce se vor termina toate aceste probleme în care este implicatã familia ei.

„Eu o sã sprijin în continuare toate actiunile partidului din care fac parte si, dupã ce se terminã toate aceste lucruri, voi reveni în politicã, cu sigurantã”, a declarat Angela Stoica. De precizat cã alegerile în PSD Vulcan s-au tinut cu putin timp înainte de expirarea perioadei de suspendare a Angelei Stoica, asa încât, si dacã ar fi vrut sã

candideze pentru un post de conducere, a fost practic blocatã. În toatã aceastã perioadã, ex-viceprimarul Vulcanului spune cã a fost încurajatã chiar de copiii ei, care s-au dovedit extrem de puternici, si este convinsã cã a fost „lucratã” ca la carte de un om extrem de apropiat ei.

Carmen Cosman