Contestatii analizate, lucrãri demarate

SAMSUNGLa Petrosani vor începe în cel mai scurt timp ample lucrãri de canalizare. Asta dupã ce acestea au fost tãrãgãnate mai mult timp din cauza contestatiilor care au fost depuse de diferite firme. Reprezentantii societãtii de apã din Valea Jiului spun cã au primit o decizie favorabilã de la Curtea de Apel Alba Iulia, drept pentru care deja au demarat lucrãrile.

”Dupã decizia Curtii de Apel Alba Iulia putem spune cã au început lucrãrile si în Petrosani.

Contractul de lucrãri privind extinderea, reabilitarea retelelor de apã si canalizare a fost semnat si a si început pentru cã în datã de 18 aprilie s-a dat începerea lucrãrilor. Este un contract frumos pentru cã Petrosaniul va fi reabilitat, vor benefia de extindere 10 strãzi din Petrosani iar la canal 56 de strãzi.

La apã se vor face 9,6 km de extindere iar la canalizare aproximativ 24 de km”, a declarat Costel Avram, directorul general al SC ApaServ Valea Jiului.

Este vorba despre proiectul “Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apã si apã uzatã în judetul Hunedoara”, proiect finantat din fonduri europene.Contestatia pentru  proiectul din Petrosani a început în ianuarie 2012, iar lucrãrile vor începe în aprilie 2013.  În plus, încã 69 de milioane de euro vor veni în Valea Jiului, tot din fonduri europene pentru continuarea si extinderea proiectului deja implementat. Banii vor fi folositi pentru reabilitarea retelelor de canalizare, extindere retele canalizare, reabilitare captãri, aductiuni, statii de tratare, asta pentru cã prima transã de finantare a putut fi utilizatã doar pentru extinderea acestora.

Monika BACIU

Un comentariu la „Contestatii analizate, lucrãri demarate

  • 18 mai 2013 la 10:10
    Permalink

    Pre multi puscariasi prea multi politisti tipatori prea multi procurori rai. Da de ce ii baga pe toti daca au pedepse mai mic de 5 ani nare rost mai bine ii dai o amenda penala in functie de cat salariu are si in tip sa o plateasca asa castiga statul roman sigur incet da sigur castiga ca nimeni nu-si doreste sa ajunga acolo,da ca angajatori romani nu dau minimul pe economie.
    Cred ca multi sunt vinovati fara vina,din proprie experienta stiu cum se face justitia(dreptatea)legii fardelege din rRomania:e suficient sa nu-i placa la un politzai sau unui politruc de tine si imediat ai dosar penal,chiar daca nu ai vina penala,gsesc ei colaboratori sa depuna marturie si sa fii infundat!Se practica un fel de santaj:spui(declari in scris)ce-ti spune politzaiul si scapi de anumite gainarii,…folosesc contravenientii chiar si infractori,pe post de martori in procese!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.