Spitalul din Vulcan nu mai este executat silit

9Spitalul municipal din Vulcan a scãpat de executarea silitã. Dacã pânã acum o lunã, spitalul din Vulcan era executat silit de Directia Generalã a Finantelor Publice Hunedoara, la sfârsitul lunii aprilie, unitatea medicalã a fost înlãturatã de pe lista ”neagrã” a DGFP Hunedoara.

La sfârsitul lunii martie, când s-a mai realizat o centralizare a datorinicilor la nivelul Directiei Generale a Finantelor Publice Hunedoara spitalul din Vulcan era clasat pe pozitia cu numãrul 58 în topul celor 100 de datornici ai judetului. Datoriile unitãtii medicale au fost la momentul respectiv în valoare de 278.863 de lei, conform datelor de la Directia Generalã a Finantelor Publice Hunedoara. Mai mult, pentru aceastã unitate medicalã au fost demarate procedurile de executare silitã.

Celelalte trei unitãti sanitare din judetul Hunedoara, respectiv Brad, Orãstie si Hateg rãmân pe lista celor 100 de datornici la bugetul de stat. Sumele restante sunt din ce în ce mai mari.

Spitalul orãsenesc din Hateg este executat silit pentru neplata datoriilor. Unitatea medicalã de aici are datorii la bugetul de stat în valoare de 279.077 de lei fatã de 273.208 de lei cât era la finele lunii martie.

Conform datelor furnizate de Directia Generalã a Finantelor Publice Hunedoara, unitatea medicalã din Orãstie are datorii în valoare de 269.704 de lei.

La sfârsitul primului trimestru al acestui an, datoriile unitãtii medicale din Orãstie erau de 211.589 de lei.

Pentru unitatea medicalã s-a declansat procedura de executare silitã. Spitalul Municipal din Orãstie are datorii neachitate la furnizori de aproape un milion de lei, fiind somatã cu blocarea conturilor.

Din totalul datoriilor, 370.000 de lei reprezintã arierate, facturi neplãtite de peste 90 de zile. Dacã la finele lunii martie spitalul din Brad nu era executat silit, la o lunã diferentã, Directia Generalã a Finantelor Publice Hunedoara a declansat procedura recuperare a datoriilor. Spitalul din Brad are  restante în valoare de  241.088 lei, fatã de 169.480 de lei cât avea în luna martie.

Monika BACIU

Un comentariu la „Spitalul din Vulcan nu mai este executat silit

  • 18 mai 2013 la 10:22
    Permalink

    Nici axis security separe da ei rezolva totul si salariile agentilor

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.