”Prima Cina Crestina va fi la Petrila, cel mai probabil joi, saptamâna viitoare, la care parnener va fi Asociatia Rosa Multiflora Hunedoara” – Costel Avram, presedinte PNL Petrila.

La începutul lunii mai, la Rascoala, s-a nascut ideea organizarii Cinei Crestine lunare, în localitatile Vaii Jiului. Aflat în fruntea liberalilor, presedintele PNL Petrila, Costel Avram, impresionat de senzatia pe care ti-o ofera actele de omenie, de generozitate în prejma sarbatorilor pascale, a declarat ca vrea sa ofere lunar, sub sigla partidului, câte o masa persoanelor defavorizate din Valea Jiului.

În momentul de efuziune de la Rascoala-Petrila, dupa ce a vizitat familia Rascolean, careia i-a ars casa în vara anului trecut, Avram a motivat ideea Cinei Crestine dincolo de gestul de ajutorare. ”Cina crestina nu înseamna doar milostenie, ci înseamna mai ales altruism, îngaduinta, întelegere, compasiune si caritate. Vom face aceste cine lunar, pe grupuri, pe localitati din toata Valea Jiului, prin rotatie” – a spus Costel Avram, coordonator PNL Valea Jiului.

5-1Destul de grabit în a-si pune în aplicare planul, saptamâna viitoare, va avea loc prima dintre aceste Cine Crestine.

”Prima Cina Crestina va fi la Petrila, cel mai probabil joi, saptamâna viitoare, la care parnener va fi Asociatia Rosa Multiflora Hunedoara.  Urmeza, lunar, si celelalte localitati din Valea Jiului, iar evenimentul va fi anuntat din timp” – a declarat Costel Avram.

De precizat ca persoanele care vor participa la Cina Crestina vor fi selectate pe baza de anchete sociale, persoane defavorizate bine cunoscute de liberalii care le-au identificat de-a lungul timpului.

Ileana Firtulescu