Alin Simota: „Nu m-a lãsat de 3 ani sã îmi vãd copiii”

Patronul echipei de fotbal Jiul Petrosani, omul de afaceri Alin Simota nu stie cum sã reactioneze în ceea ce-i priveste pe copiii sãi din prima cãsãtorie. Asta dupã ce prima sa sotie a fost arestatã si timp de 30 de zile cei mici au rãmas cu bunicii.

Simota a declarat cã nu si-a mai vãzut copiii din prima cãsãtorie de 3 ani, pentru cã sotia sa Mirela a fãcut tot posibilul ca omul de afaceri din Valea Jiului sã nu mai aibã posibilitatea sã-i vadã. „Mã credeti cã de 3 ani de zile, eu nu mi-am vãzut copiii si nu am mai tinut legãtura cu ei? Mi-e greu sã vã spun câte interdictii mi s-au pus si recunosc cã fosta mea sotie nu m-a lãsat sã tin legãtura cu ei. Acum, cei mici sunt cu sora fostei mele sotii si cu bunicii si nu stiu cum sã procedez”, a spus Alin Simota.

Omul de afaceri a recunoscut cã este afectat de cele întâmplate la Deva, dupã ce mascatii i-au sãltat pe Mirela si Cristian Litera, dar nu crede cã se poate pronunta, mãcar pânã la expirarea termenului de arest preventiv al celor doi. „Nu stiu ce sã zic, dacã sunt vinovati sau nu, sau dacã fosta mea sotie are vreo vinã, pentru cã eu nu stiu de ani buni cu ce se ocupã ei. Cum sã intreprind vreo actiune împotriva mamei copiilor mei?  Vom vedea”, a mai adãugat Alin Simota.

Alin Simota este recãsãtorit si are acum doi copii cu actuala sa sotie, iar Mirela Litera a fost arestatã alãturi de fostul bodyguard al lui Alin Simota, cel cu care si-a unit destinele dupã divortul de omul de afaceri din Petrosani.

Magistratii Curtii de Apel Alba Iulia au admis propunerile formulate de procurori, iar  astfel Cristian Litera, sotia sa, Simina Mirela Litera si ceilalti doi bãrbati retinuti în aceastã cauzã – Mihai Eminovici Ciobanu si Florin Voicu Micluta – au fost arestati preventiv pentru 29 de zile. De asemenea, pe numele lui Cãtãlin Penciuc a fost emis mandat de arestare în lipsã pentru 30 de zile, toti fiind acuzati de cãmãtãrie, tantaj, întelãciune cu consecinte deosebit de grave  si trafic de persoane. Procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat  7 perchezitii domiciliare la locuintele învinuitilor,iar potrivit procurorilor de la Crima Organizatã, liderul grupãrii infractionale era Constantin Cristian Litera, de 36 de ani, din municipiul  Deva, iar prejudiciul cauzat a fost calculat la peste 800.000 de euro.

Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.