Vochitoiu e ciocoiu! si nu o spunem noi, ci însusi liderul maxim al poporului Dan Diaconescu, dacã parafrazãm spusele dumnelui. Potrivit sefului PP-DD niste ciocoi ar fi destabilizat situatia partidului si ar fi îndrãznit sã spunã cã mâna dreaptã a lui DD, Tudor Barbu, ar fi demisionat din formatiunea mov.

Ziarele au urlat, televiziunile au titrat breaking news si… ce sã vezi!!! Vochitoiu a iesit vinovat, dar spãlat si curat fãrã patã. Cum? Simplu! Senatorul nostru a dat declaratii încã de  luni dimineatã, doar cã pânã seara avea amnezie si nu mai recunostea, ba chiar parafraza.

4-1Dar s-o luãm încet: “Mi-a spus astãzi (Barbu – n.r.) cã ar vrea sã plece din partid si l-am întrebat si l-am rugat dacã mai putem face ceva sã nu se întâmple lucrul acesta. A zis cã se mai gândeste, eu sper totusi sã nu se întâmple lucrul acesta”, a declarat Vochitoiu, precizând cã urmeazã discutii luni în grupul parlamentar, la care va lua parte si Dan Diaconescu – titrau toate site-urile luni seara.

Vochitoiu, zâmbind în spatele lui Dan Diaconescu, care i-a adunat pe toti senatorii si deputatii la partid, a venit apoi si a zis cã nici nu a vrut sã comenteze despre acest subiect, care a fost gresit înteles de presa ce l-a amplificat.

Asta, imediat dupã ce Tudor Barbu a iesit pe post si a declarat cã nu va pãrãsi corabia mov.

Senatorul resturilor a iesit încã o datã basma curatã, iar nouã nu ne rãmâne decât sã îl credem asa cum l-am crezut si în campania electoralã, cã doar nu cu voturile noastre a ajuns acolo…

Diana MITRACHE