9Luxul din timpul vietii se pãstreazã si dupã moarte. Se spune cã în viata de apoi toti suntem egali, însã existã anumite practici care contrazic acest lucru.

Cei care au avut bogãtii si au dus o viatã luxoasã în timpul vietii au aceleasi conditii si în lumea celor drepti. Si în municipiul Petrosani încep sã aparã primele momente funerare care aratã luxul. În tot acest timp, în care se construiesc aceste cavouri, reprezentantii administratiei locale spun cã existã reguli stricte în ceea ce priveste aceste constructii falnice.

”Un cavou care se construieste în municipiul Petrosani trebuie sã aibã o înãltime de maxim 60 de centimetri, însã cele care au fost construite cu ani în urmã si au o înãltime mai mare nu pot fi distruse”, a declarat Nicu Tascã purtãtorul de cuvânt al Primãriei Petrosani.

Cei care nu respectã regulile impuse de administratia localã vor fi trasi la rãspundere….

”În mod normal nu ar trebui sã se întâmple acest lucru, am fost asigurat cã cei care construiesc respectã aceste norme, dar cu sigurantã cei care nu vor respecta vor fi trasi la rãspundere”, a mai precizat sursa citatã. Astfel, cei care construiesc aceste ”monumente” pentru cei dragi care au trecut în nefiintã vor sã demonstreze cã existã lux si dupã moarte, însã acest lux rãmâne pe pãmânt.

Monika BACIU