„Chiulangiii” din politica, pe toate gardurile

In judetul Hunedoara, parlamentarii opozitiei sunt ”demascati” de cei ai puterii ca s-ar lafai pe banii oamenilor de rand, avand in vedere ca au intrat in greva parlamentara. si asta prin afise

lipite pe copaci in mai multe localitati ale judetului, in care sunt aratati ”chiulangiii”.

Parlamentarii opozitiei nu se lasa mai prejos si spun ca, ceea ce ar fi trebuit sa le aduca prejudicii de imagine, le aduce o campanie pozitiva.

”Ei vorbesc? (cei din PDL – n.r.) In afara de a lipi afise cu noi pe garduri, nu au fost in stare de nimic. Daca vor, sa faca o comparatie intre cum am votat noi, cei din opozitie legea pensiilor si cum au votat-o ei. Sa spuna si cum au pierdut peste 3 milioane de euro de la Uniunea Europeana… Ei nu inteleg ca pana la urma ne-au facut reclama, pentru ca noi nu mergem in Parlament sa legiferam furtul. Pacat ca isi cheltuiesc banii pe prostii, sunt atatia oameni care au nevoie de ajutor”, a declarat senatorul Cosmin Nicula.

Mariana Campean, deputat PNL de Hunedoara, spune ca de fapt chiulangii sunt pedelistii.

”Indemnizatiile noastre vor fi donate oamenilor necajiti. Iar noi am anuntat ca am intrat in greva parlamentara. Problema este de ce nu vin cei de la putere la parlament?

De unde au ei bani pentru asemenea afise in toate judetele tarii? Sunt bani mai multi decat pentru o campanie, mai bine ajutau sinistratii cu ei.  Ei sunt cei care chiulesc, nu noi”, spune Mariana Campean.

Deputatul PSD Cristian Resmerita considera ca afisele lipite pe garduri, stalpi si copaci reprezinta o campanie de dezinformare: ”Este clar o incercare de a dezinforma. Cei de la putere au numarul de voturi necesar ca sa treaca proiectele, dar daca ei nu vin la servici, nu au cvorum”.

”Atat ii duce mintea pe cei din PDL. In loc sa vada de mersul bun al parlamentului, de o buna intelegere, tiparesc afise cu noi. Tipic pentru PDL, dar noi nu putem fin alaturi de oameni marsavi”, sustine si Laurentiu Nistor, deputat PSD.

Bogdan Timpau, deputat PNL, este de parere ca banii pentru aceste afise erau mai buni daca ajungeau in Vrancea: ”Pentru acest proiect al lor, de denigrare a noastra, au alocat cinci milioane de euro. Daca PDL a cheltuit cinci milioane de euro pe afise in timp ce pentru sinistratii din Vrancea au dat 100.000 de euro, ce as mai putea sa comentez?”

Anamaria NEDELCOFF

8 comentarii la „„Chiulangiii” din politica, pe toate gardurile

 • 20 februarie 2012 la 19:54
  Permalink

  Sa vedem daca la sfarsitul lunii opozitia va uita ca a fost in greva aproape toata luna si se va inghesui sa-si ridice „leafa” si indemnizatia. Ce credeti ???

  Răspunde
  • 21 februarie 2012 la 13:12
   Permalink

   Fireste ca vor veni – e totusi o leafa buna ! 🙂

   Răspunde
   • 22 februarie 2012 la 08:10
    Permalink

    plus o groaza de bani pentru benzina, chirie, … daca sunt in greva de ce se plimba toata ziua cu masina parlamentului. un muncitor in greva isi ia salariul si i se plateste chiria, benzina, telefonul si altele pe perioada grevei? sigur ca da.

    Răspunde
 • 20 februarie 2012 la 19:56
  Permalink

  Ar trebui ca si cei din PSD si PNL sa puna afise cu hotii din PDL,adica Monica Iacob Ritzi,Roberta Anastase,Elena Udrea,etc.De aici se vede cat sunt de inculti,josnici,ridicoli si ca doar atat i-i duce mintea.Astia din PDL in dobitocia lor cred ca toti suntem niste prosti si ca punem botul la mizeriile lor.Ar trebui ,daca ar avea creer in loc de tarate,sa-si dea seama ca prin gesturile lor mai tare ne intarata impotriva lor.Jos jigodiile pdl-iste.

  Răspunde
 • 21 februarie 2012 la 05:53
  Permalink

  PSD-isti viseaza la ciolanul Matusi Tamara (Adrian Nastase).

  Răspunde
 • 21 februarie 2012 la 13:14
  Permalink

  Cam ca pe timpul comunistilor primitivi asta cu afisele gen „Nu faceti ca ei” ! Efect oricum nu va avea la cei vizati, dar poate mai vede lumea cum platim niste oameni pe care i-am votat ca sa NU ne sprijine ! De gasit motive ca nu se duc acolo sunt buni toti, dar mai bine s-ar duce si s-ar agita sa faca ceva, ca de-aia am pus stampila pe ei !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.