SAMSUNGConsilierii locali de la Petrosani au aprobat în cadrul unei sedinte de îndatã concesionarea unui teren omului de afaceri petrosenean Siminel Iordache în vederea construirii unui strand.

Concesiunea vine dupã ce în urmã cu doi ani, acesta a primit parcela de teren, însã acum au apãrut mici modificãri în ceea ce priveste planul de încadrare.

”A fost o hotãrâre de consiliu care a aprobat acea concesiune de scoatere la licitatie de teren, în sedinta de ieri a fost fãcuta o micã modificare în sensul cã amplasamentul a fost mutat într-o oarecare directie cu foarte putin.

Este vorba despre omul de afaceri Siminel Iordache, locatia este pe strada Nicolae Titulescu si licitatia a avut deja loc”, a declarat Nicu Tascã, purtãtor de cuvânt al primãriei Petrosani.

Terenul a fost concesionat omului de afaceri din Petrosani pe o perioadã de 25 de ani.

O pozitieSAMSUNG

Bazinul pentru copii la 15 metri de bloc, cel pentru adulti la 50 m, fãrã organizare de santier, fãrã autorizatie de constructie si reclamat de locatarii de pe str. Nicolae Titulescu, din Petrosani.

Faptul cã se investeste în Petrosani este de bun augur, pentru cã oamenii de afaceri stiu cã proiectul Parâng va dezvolta zona, chiar dacã acest proiect se implementeazã cu destule greutãti si foarte lent. Unul dintre investitori este Siminel Iordache, proprietarul Complexului Keops, care, cu vreo douã luni în urmã, a deschis un nou santier pentru extinderea serviciilor respectivului complex. Anul trecut, omul de afaceri a concesionat terenul, de vreo 600 mp, de pe strada Nicolae Titulescu, vizavi de fosta Policlinicã Petrosani, în vecinãtatea magazinului Billa si blocul de locuinte construit de Alin Simota. Pe respectivul teren se lucreazã intens la construirea stradului cu cele douã bazine proiectate, pentru adulti si copii. Doar cã locatarii blocului C, de pe N. Titulescu, sunt foarte supãrati si au bãtut la usa Primãriei Petrosani, apoi la usa Cronicii Vãii Jiului pentru a reclama faptul cã respectivul strand, respectiv bazinul pentru copii, se aflã la doar circa 15 m de coltul blocului în care locuiesc, iar bazinul mare – la circa 50 m.

Monika BACIU