Avem o veste pentru Senatorul Resturilor, Haralambie Vochitoiu: Ioan Mircea Molot îsi va termina mandatul de presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara!

Îi dãm aceastã veste Senatorului Resturilor de Valea Jiului în ideea de a-l aduce cu picioarele pe pãmânt si a-l trezi din vis.

În ultima vreme tot mai multe persoane din mediul politic, ultimul fiind chiar liderul PNL Costel Avram, au vorbit despre faptul cã Haralambie Vochitoiu îl asteaptã la cotiturã pe Ioan Mircea Molot pentru a-i lua fotoliul de presedinte al Consiliului Judetean. Fotoliu la care Senatorul Resturilor viseazã încã de dinaintea alegerilor locale din 2012. Dupã cum bine stiti atunci, în 2012, la alegerile locale pentru presedintia Consiliului Judetean, Ioan Mircea Molot l-a umilit efectiv pe Haralambie Vochitoiu chiar acasã la el, în Valea Jiului, obtinând un scor net superior.  Ulterior, Haralambie Vochitoiu a ajuns senator în Parlamentul României prin redistribuirea voturilor, adicã a devenit Senatorul Resturilor, umilit de data aceasta de Cosmin Nicula, tot în Valea Jiului, si tot cu un scor “ de rugby”.

Acum, Senatorul Resturilor, în loc sã îsi vadã care îi este pozitia de la coada clasamentului din politicã si sã doarmã linistit în fotoliul confortabil de la Senat, dacã tot l-a obtinut pe usa din dos, sare la gâtul liderilor politici ai judetului Hunedoara. Si, profitând probabil de plângerea cãtre ANI pe care i-a fãcut-o lui Mircea Ioan Molot chiar un apropiat de-al sãu, Vochitoiu se roagã de zor si pupã toti sfintii din biserici sã-i fie constatatã irevocabil incompatibilitatea actualui presedinte al Consiliului Judetean si sã aibã loc noi alegeri. “Lumea vorbeste cã unii se pregãtesc de alegeri pentru sefia Consiliului Judetean. Haralambie Vochitoiu merge la biserici, pe la preoti. Poate asa se pregãteste el…”, a afirmat Costel Avram, în cadrul unei conferinte de presã, cu referire la aceastã situatie. Mai mult, Costel Avram sustine cã în perioada când i se imputã presedintelui Ioan Mircea Molot cã ar fi fost incompatibil prin faptul cã era si AGA de la Drumuri Judetene, si el, dar si Ioan Rus, celãlalt vicepresedinte al Consiliului Judetean erau în AGA la Drumuri Judetene. “ Hotãrârea de la vremea respectivã de a fi în AGA a fost luatã pentru a sprijini societatea. Atunci presedintele Ioan Mircea Molot a întrebat juristii de la Consiliul Judetean, i-am întrebat si eu dacã sunt în stare de incompatibilitate si ne-au spus cã nu. Dacã presedintele a fost incompatibil ar fi trebuit ca si noi, vicepresedintii, sã fim incompatibili, însã noi nu am avut probleme”,

a conchis Costel Avram.

În ceea ce-l priveste pe Senatorul Resturilor, Haralambie Vochitoiu ne propunem ca în Cronica Vãii Jiului sã-i alocãm spatiu publicistic proportional cu valoarea sa ca om politic. Lãsãm cititorii sã decidã cam ce valoare are acest ipochimen-politician.

Marius Mitrache