O tânãrã de 24 de ani a fost bãtutã, violatã si jefuitã de un individ de 19 ani din Petrosani. Politistii au reusit sã-l prindã pe individ la scurt timp si l-au trimis dupã gratii.Grozãvia a avut loc, duminicã dupã amiazã, pe drumul care duce spre cãtunul Dâlja Micã ce apartine de municipiul Petrosani.

Tânãra de 24 de ani, se ducea spre casã si chiar dacã trebuia sã strãbatã o bunã bucatã de drum dintr-o zonã izolatã, nu s-a gândit cã ar putea pãti ceva si nu a luat pe nimeni sã o însoteascã. În apropiere de un pod a coborât sã-si spele pantofii de noroi si s-a trezit cu un individ care dupã ce a urmãrit-o, a târât-o sub pod. Înainte ca femeia sã poatã striga a lovit-o si apoi a obligat-o sã întretinã relatii sexuale cu el. Violatorul, Orlando S., de 19 ani din Petrosani, cu antecedente penale, nu s-a multumit si i-a luat tinerei de pe deget un inel din aur, o verighetã si toti banii pe care îi avea la ea, circa 100 de lei. Femeia a avut puterea sã-si anunte mama despre ce a pãtit, iar aceasta a dat alarma.

Prins imediat de politisti

„Ofiterul de serviciu din cadrul Politiei Petrosani a fost sesizat în jurul orei 16.30, în data de 7 aprilie 2013, de o persoanã de sex feminin cu privire la faptul cã fiica ei în vârstã de 24 de ani, în timp ce se deplasa pe strada Dâlja Micã din municipiul Petrosani, a fost acostatã de un individ necunoscut si prin violentã constrânsã sã întretinã raport sexual

cu el.

1_1Având în vedere cã infractiunea a fost deosebit de gravã, au fost alarmate toate efectivele Politiei Petrosani, iar din cercetãrile efectuate a mai rezultat faptul cã autorul, dupã ce a

consumat actul sexual, tot prin violentã i-a sustras persoanei vãtãmate un inel de pe deget dar si suma de 110 lei”, a declarat comisarul sef, Liviu Stoica, seful Biroului Investigatii Criminale din cadrul Politiei Petrosani. Din cauza socului tânãra nu a putut oferi prea multe indicii despre autor, însã politistii au reusit sã-l prindã la scurt timp dupã viol.

„În urma activitãtilor investigative desfãsurate, la scurt timp, a fost identificat autorul infractiunilor de viol si tâlhãrie. Fatã de autor s-a luat mãsura retinerii pe 24 de ore.

Cercetãrile au fost efectuate sub supravegherea

procurorului de caz de la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Petrosani, iar în data  de 8 aprilie, a fost prezentat Judecãtoriei care a emis mandat de arestare preventivã pe 29 de zile”, a mai declarat comisarul Stoica. Violatorul riscã ani grei de închisoare fiind acuzat de viol si tâlhãrie.

Maximilian Gânju