Un barbat a carui identitate nu a fost deocamdata stabilita s-a sinucis duminica la pranz, dupa ce s-a aruncat in fata trenului. Politistii au fost nevoiti sa ii caute trupul pe o distanta de cativa kilometri.

Incidentul a fost anuntat prin 112 de un martor care a precizat ca o persoana s-a aruncat in fata trenului de calatori care pleca spre Craiova. Totul s-a petrecut in zona targului saptamanal de langa stadionul Jiul din Petrosani si politistii au fost nevoiti sa-i caute trupul omului pe mai multi kilometri. “Nu stim cum s-a petrecut. Stim doar ca a fost un apel prin 112 si ca acum cineva a vazut. Vom lua legatura cu cel care a sunat si ce pot sa spun e ca traficul feroviar a fost opit pe acest fir”, spune un politist de la fata locului.

Oamenii legii au oprit trenul in zona Livezeni pentru a incerca sa-i gaseasca corpul omului si sa ii stabileasca identitatea.

Toate indiciile, insa, indica suicidul, pentru ca martorii ar fi declarat ca acesta s-a aruncat in fata trecunului cu doar 10 secunde inainte ca mecanicul sa il observe.

Trenul de calatori Petrosani – Craiova a fost oprit in zona Livezeni la iesirea din Petrosani si calatorii au fost nevoiti sa astepte aici minute bune, pana ce politistii au facut investigatiile.

Diana Mitrache