În douã sãptãmâni / Vor demara angajãrile la Mina Lupeni

7În cel mult douã sãptãmâni se vor face angajãri la Mina Lupeni. Reprezentantii Societãtii Nationale a Huilei Petrosani au primit rãspuns de la Ministerul Economiei vizavi de angajãrile ce urmeazã a fi fãcute la Mina Lupeni.

”Cu angajãrile am primit un rãspuns de la OPSPI de la Ministerul Economiei si în aceste zile facem o corespondentã cu dânsii pentru a da drumul la angajãri, dar s-ar putea sã mai dureze o sãptãmânã douã”, a declarat Nicolae Drãgoi, directorul general al Societãtii Nationale a Huilei Petrosani.

Selectia viitorilor mineri se va realiza pe baza cererilor depuse în cursul anului trecut la fosta Companie Nationalã a Huilei. Alte cereri nu se mai primesc.

”Nu am mai primit alte cereri, deoarece am primit vreo 1700 de cereri. Este acum în primã fazã, doar la Mina Lupeni, dar nevoie de personal pentru angajãri ar fi si la Vulcan si la Lonea”, a mai declarat sursa citatã. Potrivit reprezentantilor SNH este nevoie deîntinerirea fortei de muncã la toate exploatãrile miniere viabile, însã deocamdatã totul este la stadiul de discutii. ”Nu stiu de câte persoane e enevoie, dar urmeazã cu conducerile sã facem o analizã de efectiv si sã vedem de ce personal vom avea nevoie”, a mai precizat Drãgoi. La Mina Lupeni ar urma sã fie angajate 60 de persoane.

Monika BACIU

Advertisements

5 comentarii la „În douã sãptãmâni / Vor demara angajãrile la Mina Lupeni

 • 5 aprilie 2013 la 06:32
  Permalink

  Felicitari PSD pentru salvarea mineritului vaii jiului.

  Răspunde
 • 5 aprilie 2013 la 08:33
  Permalink

  felicitari tutror care se gandesc la viabilitatyea complexului energetic si fac totul posibil sa ajute valea jiului

  Răspunde
 • 19 aprilie 2013 la 22:39
  Permalink

  salvati mineritul nu inchideti minele lasatine sa lucram in tara noastra angajati oamenii cat de multi sa traiasca copii decent am depus si eu cerere sper sa ma sunati

  Răspunde
 • 20 aprilie 2013 la 11:52
  Permalink

  Uite de ce merge treaba ca dracu in tara noastra. Cititi ce pesedisti meseriasi au cei care ne conduc. Uite o mostra de gandire pesedista a la Dragoi: „Nu am mai primit alte cereri, deoarece am primit vreo 1700 de cereri”. Cum vine asta, ba Dragoi? Ai primit sau n-ai primit cereri?

  Răspunde
  • 12 mai 2013 la 19:45
   Permalink

   bai nu va mai agitati cu angajatu asta ca tot hoti asi baga viitori hoti adica copilasi lor pe care ai dreseaza
   sa fure mai mult ca iei
   daca aveti vreo cateva mii de euro sau vriun purcelus de 200 de kg agitativa

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.