10Toatã sãptãmâna care începe la 1 aprilie Teatrul Dramatic I.D. Sîrbu din Petrosani are spectacole. Spectatorii sunt asteptati cu piese de teatru de exceptie de luni pânã duminicã.

Pentru cã e o sãptãmânã altfel, prima a lunii aprilie este dedicatã copiilor. Actorii Teatrului din Petrosani au mai multe reprezentatii, iar unele chiar în afara scenei de aici. „În data de 1 aprilie, petrilenii au fost invitati de la ora 12, sã-i urmãreascã pe actorii Teatrului Dramatic „Ion D. Sîrbu”, în spectacolul „Moara cu noroc”, la Casa de Culturã din Petrila, iar de la orele 14, respectiv 15, la spectacolul pentru copii „Mary Poppins””, au spus organizatorii evenimentului.

De marti, 2 aprilie, spectacolele se mutã pe scena Teatrului Dramatic I. D. Sîrbu si aici vor avea loc mai multe reprezentatii. Astfel, „Marry Popins” se joacã de la 10,00 si de la 12,00, special pentru copii, iar miercuri, 3 aprilie, de la 11,00 copiii sunt invitati la o „Cãlãtorie în tara basmelor”. Joi, 4 aprilie, de la ora 13,00 continuã maratonul teatral cu „Visul unei nopti de varã”.

Sâmbãtã, de la ora 18,00 se joacã „Magia naiului”, iar duminicã, tot de la ora 18,00 – „Carmen” (Teatru Viena).

Diana Mitrache