SAMSUNGControl în trafic în Valea Jiului. Au fost verificate toate datele tehnice ale taxiurilor care au autorizatii de functionare pentru Valea Jiului.

Un echipaj de la RAR si unul de la IPJ Hunedoara a controlat în trafic toate taxiurile. Actiunea a avut loc pe tot parcursul diminetii de miercuri, iar oamenii legii au verificat starea tehnicã si modul în care pasagerii sunt trasportati la destinatie. Mai multi taximetristi au rãmas fãrã actele necesare din cauza defectiunilor depistate la control. Totusi, multi au declarat cã actiunea e binevenitã. „E bine cã suntem verificati, pentru cã sunt si colegi care au masinile nu tocmai în regulã”, a spus unul dintre taximetristii verificati, cãruia is-a sugerat sã îsi facã curãtenie în portbagaj, pentru ca pasagerii sã nu îsi murdãreascã bagajele.

Toate taxiurile au trecut prin filtrele organizate în mai multe puncte ale Vãii Jiului, iar inspectorii au tinut sã vadã cum sunt dotate masinile.

A fost vizatã starea tehnicã a masinilor, starea cauciucurilor si a echipamentelor de pe masinã, ba chiar si curãtenia din interior sau din portbagaj, pentru ca clientii sã nu aibã de suferit.

Diana Mitrache