Pãducel asteaptã decizia de excludere din PDL

6Primarul petrilean, Ilie Pãducel, desi a fost exlus din PDL în luna ianuarie, sperã ca partidul sã nu se desfiinteze. Asta dupã ce Traian Bãsescu a spus ADIO PDL si a mai precizat cã va înfiinta un partid de dreapta care sã îi respecte principiile.

Pãducel spune cã a urmãrit congresul Partidului Democrat Liberal, si cã sperã ca aceastã formatiune politicã sã nu se desfiinteze.

”Am urmãrit la televizor desfãsurarea conventiei nationale, au participat si din Petrila trei delegati dupã cum s-a vãzut a fost un rezoltat foarte strâns jumãtate au votat cu conventia doamnei Udrea iar jumãtate cu domnul Blaga si cã pãrere personalã, cã încã membru al PDL, ar fi bine cã partidul sã nu se destrame  si sã meargã în continuare pentru a se întãri dupã aceastã conventie”, a declarat Ilie Pãducel.

Ilie Pãducel a fost exlus din PDL în luna ianuarie a acestui an, însã deocamdatã nu a venit o decizie a Biroului Judetean. Primarul nu a confirmat, dar nici nu a infirmat trecerea la o altã formatiune politicã dupã ce va fi exclus oficial.

”Spun încã membru PDL pentru cã organizatia de la Petrila a prezentat în birou, eu am fost exclus si mai trebuie si aprobarea de la nivel judetean. Astept mai întâi decizia iar mai apoi la timpul potrivit voi spune ce voi face”, a mai precizat Pãducel.

La bursa zvonurilor se spune cã primarul din Petrila ar urma sã semneze o adeziune cu cei de la Partidul National Liberal, însã nici varianta social-democratã nu este exclusã.

Monika BACIU

One thought on “Pãducel asteaptã decizia de excludere din PDL

  • 14 august 2013 at 07:20
    Permalink

    Pe Primarul Paducel lam cunoscut de multi ani in urma el este un Om ce a fugit din Partid in Partid.Pe timpul lui Ceausescu a fost Secretar de Partid la E.M.Lonea deci un Comunist cu singe in vene de PCR.Eu nu stiu ce augasit Petrilenii la acest Primar care el fugind dintr-un col intaltul numai ca el sa o duca bine ca nu a mai facut aproape nimic in Oras.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *