Presedintele CS Vulcan, Nelutu Pantelimon a dovedit ca este cel mai tare din “ parcare”, pardon, municipiu. Mai tare chiar si decat primarul Gheorghe Ile si viceprimarul Angela Stoica la un loc. Un adevarat Jackie Chan local!

Nelutu Pantelimon a reusit performanta de a-i aduna la un loc pe consilierii USL plus razvratitul-singuratic al PRM si sa-i aprobe bugetul la club, la o zi dupa ce onor consilierii, intruniti in sedinta, au respins proiectul care-l viza.

Cum a reusit? Pai, surse demne de incredere sustin ca prin “mijloace

specifice” adica intimidare, amenintare si santaj. Alo, Politia ati auzit ceva? Domnule comandant Liviu Dumitru v-au raportat subordonatii dumneavoastra despre nebunia de marti seara de la Consiliul Local?

Cred ca discutiile de acolo aveau si oaresce aspecte de natura penala cu actori principali precum consilierii schiopu, Dragu, Nica, Simion, Petculescu ori Rosmenteniuc. Surprinzatoare si atitudinea colegului de breasla Gheorghe Olteanu, care cu o zi inainte, adica luni, dupa sedinta Consiliului Local a fost facut “ca la nufarul” de acest Nelutu Pantelimon. Gheorghe Olteanu a confirmat incidentul despre care a spus ca este invatat ca anumite persoane sa aibe un astfel de comportament. Jackie Chan-ul din Vulcan, Nelutu Pantelimon a reusit ca marti, in decurs de cateva ore sa stabileasca o sedinta “ fulgeratoare” a Consiliului Local, sa-i adune pe consilieri si sa treaca un proiect de hotarare. si unde? …tocmai in Vulcan, unde consilierilor trebuie sa le faci slujbe ca sa-i aduni la sedintele de consiliu, iar ca sa aprobe un proiect trebuie sa fie sarbatoare.

Oare, daca primarul Ile si viceprimarul Angela ar fi fost la randul lor niste “jackie chan” sau macar “chuck norris”, ar fi reusit sa-i adune pe consilieri la sedintele de consiliu si sa-i faca docili tot la fel de rapid ca si Nelutu Pantelimon? Domnule Pantelimon dati-le un sfat edililor de la Vulcan? Ar fi bune si niste informatii legate de banii care i-ati dat lui schiopu pentru sectia lui de sah, ori lui Dragu pentru karatistii lui, si, de ce nu?, despre actele suspecte ale lui Nica, care ar fi constituit si subiectul unui dosar penal pe la serviciul economic, dosar despre care se spune ca s-ar fi incheiat suspect.

Marius MITRACHE