6_siteUn bãrbat din cartierul Bosnia din Petrosani, veche cunostintã a politistilor, sustine cã a fost agresat de oamenii legii. Era bãut, înarmat cu un cutit, n-a oprit la un filtru al politiei si conducea un scuter neînmatriculat.

Incidentul în urma cãruia un petrosãnean sustine cã a fost agresat de politistii din Petrila a avut loc luni seara pe o stradã din localitate. Bãrbatul, Victor Niteanu este o veche cunostintã a politistilor si gonea cu un moped neînmatriculat pe o stradã din localitate, iar o patrulã a politiei i-a fãcut semn sã opreascã pentru un control de rutinã.

În loc sã se supunã controlului acesta a încercat sã scape de oamenii legii, însã a fost prins dupã o urmãrire prin jumãtate din oras. Acesta spune cã a cãzut de pe scuter iar politistii l-au lovit desi era la pãmânt.

„Dacã omul sustine asta nu înseamnã cã a fost si bãtut. Este vorba de incidentul de asearã (n.r. luni), conducere fãrã permis, auto neînmatriculat, infractiune la Legea 61-port ilegal de cutit. A alergat jumãtate din Petrila echipajul de politiei, n-a vrut sã opreascã la semnalul regulamentar. A refuzat sã se legitimeze, s-a opus la conducerea la sediul politiei si normal cã s-au folosit mijloacele din dotare pentru imobilizare dar nu a fost bãtut”, a declarat comisarul Ovidiu Zaharie- seful Politiei Petrila. Oamenii legii i-au fãcut dosar penal pentru conducere fãrã permis si sub influenta alcoolului, dar si pentru conducerea unui moped neînmatriculat.

6_1siteBãrbatul a mai fost cercetat în repetate rânduri de politistii din Petrila pentru furturi de pe fosta platformã a Preparatiei Petrila.

Maximilian Gânju