Un bãrbat de 29 de ani din Petrosani a fost prins de politistii din localitate dupã ce a fost condamnat la 11 ani de închisoare pentru tentativã de omor calificat.

Potrivit politistilor, tânãrul a fost prins marti în urma unei actiuni derulate în localitate. Acesta a provocat un scandal la finele anului trecut dupã ce s-a îmbãtat si s-a luat la ceartã cu un alt bãrbat pe care l-a lovit în cap cu un corp dur si i-a pus viata în pericol.

„În urma activitãtilor desfãsurate, politistii din cadrul Biroului Investigatii Criminale  Petrosani  l-au depistat pe Bogdan C., de 29 de ani, din municipiul Petrosani,  pe numele cãruia Tribunalul Hunedoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii în data de 11.03.2013, fiind condamnat la o pedeapsã privativã de libertate de 11 ani închisoare pentru comiterea infractiunii de tentativã de omor calificat. Fapta a fost comisã în data 13.12.2009, când tânãrul a lovit cu un corp dur, în zona capului, o altã persoanã, pe fondul consumului de alcool, punându-i în pericol viata”, a precizat inspectorul Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Bãrbatul a fost dus la penitenciar pentru a-si executa pedeapsa.

Maximilian Gânju