8_siteLocuitorii unei strãzi din Aninoasa nu mai pot merge pe drum din cauza unor lucrãri lãsate anapoda de muncitorii firmei Hidroconstructia. Toatã strada este blocatã de un munte de pãmânt.

Locuitorii strãzii Republicii din Aninoasa s-au bucurat când au auzit cã se va introduce canalizarea si pe strada lor. Muncitorii firmei Hidroconstructia au lucrat câteva zile si au sãpat santuri de-a lungul si de-a latul întregi strãzi, însã au lãsat un munte de pãmînt exact în mijlocul drumului, iar mai apoi au plecat.

“Se fac douã sãptãmâni de când au terminat lucrarea si au lãsat pãmântul asa.  Am tot fost la primãrie si am vorbit atât cu domnul primar, cât si cu domnul viceprimar si mi-au promis cã vin aici, dar….Mi-au spus cã a fost o comisie aici, la fata locului, dar de unde, nu stiu. Noi suntem blocati de douã sãptãmâni”, a declarat Eugen Bogyo, un localnic.

Asa se face acum cã toti cei care locuiesc pe aceastã stradã nici mãcar nu-si pot scoate masinile din garaj. Pe strada Republicii locuiesc 20 de familii care au de suferit din aceastã cauzã. Si, mai mult decât atât, cum casele din zonã sunt vechi, unele chiar din lemn, dacã izbucneste vreun incendiu, pompierii nu au cum sã ajungã la fata locului pentru a interveni.

Luiza Andronache