„Prima data sa facem botezul partidului la aceste alegeri locale. . Eu nu tin la aceasta functie, dar trebuie sa existe cineva pentru o buna organizare, cu experienta, pentru ca aceste alegeri locale sunt foarte importante pentru viitorul PP”- Raj Tunaru, presedinte PP Petrosani.

Partidul Poporului, al carui presedinte este Dan Diaconescu, se pregateste intens pentru alegerile locale, spun lideri ai PP. Dupa etapele de infiintare si dezvoltare a organizatiilor locale, PP a hatarat sa numeasca in fruntea organizatiilor oameni-locomotiva, care sa coordoneze activitatea in vederea obtinerii unui rezultat bun la alegerile locale. Aceste alegeri, spun noii lideri, constituie un test foarte important pentru viitorul PP pe scena politica si de aceea i se acorda atentie maxima.

Astfel, la Organizatia Judeteana Hunedoara a Partidului Poporului a fost numit de la centru un presedinte interimar, care a activat la UNPR– cu oarecare tensiuni – Razvan Mares. Au urmat schimbari in linia intai si la organizatiile locale importante. Razvan Mares a apreciat munca celor doi presedinti  care s-au aflat in fruntea judetului inaintea sa, precizand ca fiecare a consolidat cate o etapa, respectiv primul a infiintat filiala judeteana, al doilea a desfasurat o munca titanica infiintand 42 de filiale locale in tot judetul, iar acum a venit momentul unui bun management a acestei munci.

„Misiunea mea este de a manageria si de a conduce partidul la un scor bun la alegeri” – a declarat Razvan Mares, presedinte interimar PP Hunedoara.

si la Petrosani s-a produs o schimbare, cu acelasi scop – scor bun la alegerile locale. Noul presedinte interimar al organizatiei municipale Petrosani este fostul deputat din partea PRM si fondatorul Partidului Tineretului Democrat, Raj Tunaru. Am aflat ca aceasta schimbare s-a produs marti, 14 februarie, si a fost confirmata de Raj Tunaru.

„Da, dar sunt presedinte interimar. Cu ceilati din conducere, si care au muncit, cu totii vom face echipa. Doamna Mia Albescu este vicepresedinte, dl. Toma Ioan este prim vicepresedinte, iar tanarul nostru este de asemenea vicepresedinte la PP Petrosani. Eu si doamna Mia Albescu suntem si vicepresedinti la organizatia judeteana a partidului.

Noi trebuie, prima data sa facem botezul partidului la aceste alegeri locale. Eu merg pe principiul ca, dupa aceste alegeri, care se dovedeste a fi cel mai bun, va fi presedinte. De fapt adevaratul sondaj de opinie, real si palpabil, este numarul voturilor castigate. Eu nu tin la aceasta functie, dar trebuie sa existe cineva pentru o buna organizare, cu experienta, pentru ca aceste alegeri locale sunt foarte importante pentru viitorul PP”- a declarat Raj Tunaru, presedinte PP Petrosani.

La trecutele sale campanii electorale, Raj Tunaru a fost o pata de culoare, foarte dinamic, care a atras atentia intregii tari.

Ileana Firtulescu