6_siteO femeie de 48 de ani si-a reclamat un fost iubit cu un an mai mic decât ea cã a violat-o. Cei doi s-au iubit în urmã cu ceva vreme dar, marti seara, femeia sustine cã n-a vrut sã-i mai cedeze fostului iubit si acesta a violat-o. Politistii au deschis dosar penal si fac cercetãri, însã doar raportul medicului legist va putea face luminã în acest caz.

Femeia de 47 de ani care sustine cã a fost violatã de fostul iubit a mers în noaptea de marti spre miercuri la Politia Municipiului Vulcan si a depus o plângere împotriva bãrbatului de 47 de ani. Aceasta le-a spus oamenilor legii cã a împãrãtit patul mai multã vreme cu partenerul ei dar s-au despãrtit si acum trãieste cu altcineva. Marti searã, când actualul partener de viatã a iesit cu copilul afarã din casã, fostul iubit a intrat în apartament peste ea si a violat-o.

„Am fost sesizati, marti seara, de o persoanã de sex feminin în vârstã de 48 de ani, cu privire la faptul cã o persoanã de sex masculin de 47 de ani, cu care anterior mai întretinuse acte sexuale, în seara acelei zile a întretinut un raport sexual prin violentã, prin constrângere.

În timp ce se aflau în locuinta sa, a pãrtii vãtãmate si acum se fac cercetãri. Urmeazã sã ne comunice medicina legalã dacã existã sau nu leziuni caracteristice infractiunii de viol si în functie de aceasta se dã o solutie în consecintã”, a declarat comisarul Toma Mihu, seful Politiei Vulcan. Cei doi au mai avut probleme în trecut dupã ce bãrbatul a reclamat-o pe femeie de furt.

Maximilian Gânju