„S-a desfintat UNPR. Vineri asteptam un raspuns despre ce vom face” – Mircia Muntean, primarul Devei, UNPR – Judetul Hunedoara.

Surse din UNPR filiala judeteana Hunedoara si din Valea Jiului au tot vorbit cu voce tare ca actualul presedinte al Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei din judetul Hunedoara, Mihail Rudeanu, este schimbat cu primarul Devei, Mircia Muntean. Motivul a fost ca Mircia Muntean poate fi o locomotiva pentru partid, avand in vedere ca este inca bine cotat in randul alegatorilor. Voturile aduse de acesta UNPR-ului nu se compara cu cele aduse de oricare alt lider al Uniunii.

Dorind sa aflam direct de la sursa daca miscarea s-a produs la varful judetului, Mircia Muntean a raspuns cam iritat.

„Astea au fost niste discutii. S-a desfiintat UNPR. Vineri, asteptam un raspuns despre ce vom face. Adica daca mergem pe lista comuna cu PDL la Primaria Deva, cu un singur candidat” – a replicat grabit Mircia Muntean.

Cum, fireste, ne-a surprins vestea desfiintarii UNPR Hunedoara, am cerut precizari pentru a nu gresi, sau poate in graba s-a exprimat domnia sa gresit. Mircia Muntean a replicat suparat: „si asa v-am zis prea mult”. si a inchis telefonul.

Cum suntem cotidian si am prins primii informatia, v-o transmitem in forma primita pentru ca ceilalti conducatori ai UNPR, ni s-a spus, nu vor da informatii pana nu se va limpezi… organizarea in vederea alegerilor locale.

Adica precizarile vor veni dupa ziua de vineri.

Ileana Firtulescu